Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Elkezdtem találkozgatni egy normálisnak tűnő 30as nővel. Felsőfokú végzettségű kellemesen csinos ápolt stb. Végre azt hittem sikerült egy normális nőt találni. A harmadik randin egy cukrászdában ültünk amikor feljött a téma miért szakított az előző párjával. Elmondta hogy a pasi biszex volt és félig roma származású. Azt is mondta hogy néha engedte neki hogy néha pasival félre menjen. Azt is mondta hogy ha nekem ilyen vágyaim vannak esetleg nekem is engedné... De az ok az volt hogy elkezdett drogozni. Ekkor eléggé meglepődtem mert ki sem néztem volna belőle hogy egyáltalán szóba áll egy ilyen pasival. Pár pillanat múlva megköszöntem a lehetőséget és elmondtam hogy az én értékrendbe nagyon nem fér bele ez, mondhatta volna előbb is mert akkor nem teszek ebbe ennyi időt és energiát. Felálltam majd elköszöntem. Pár perc múlva olyan ocsmány üzenetek kezdtek jönni tőle hogy magam sem hittem el. Fogtam és letiltottam...

Tényleg bunkó voltam?

Kezdem feladni a társkeresést.

F/40

2022. nov. 25. 09:26
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
73%
Szánalmas vagy
2022. nov. 25. 11:12
 22/53 anonim ***** válasza:
44%

18. Aha, értem. Akinek ez dér bele, csinálja.

Amúgy köszi, hogy az van lepontozva, aki nem ért veletek egyet. Nem értem akkor miért lehet véleményt nyilvánítani az oldalon, ha egyből le vagyunk hurrogva.

Nekem ezek nem férnek bele, pont. Aki mással is akad dugni, ne legyen kapcsolatban vagy menjen swingerezni, egészségére. De mint nő, nem kívánom a ph-mat felboritani más miatt, aki így gondolkodik.

2022. nov. 25. 11:17
 23/53 anonim ***** válasza:
67%

Bunkó voltál, vagyis rasszista és bi/homo gyűlölő egyben.

De legalább megszabadult tőled :)))

2022. nov. 25. 11:19
 24/53 anonim ***** válasza:
41%

Másik hozzáfűzni való:

Ez sem lett volna indok arra, hogy a nő elkezdjen sarat dohalni. Értelmes felnőtt ember nem így reagál, akkor sem ha kosarazzák.

2022. nov. 25. 11:19
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

Akkor úgy látom ti támogatjátok ha egy felnőtt ember gyerekeken viselkedik?

GG

2022. nov. 25. 11:23
 26/53 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem jo fej voltál hogy egyáltalán indokoltál es nem csupáb ghostingoltál

Legalabb kimutatta a foga feherjét is.

2022. nov. 25. 12:03
 27/53 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat. Akik csak fröcsögnek azoknak sok sikert azokhoz a nőkhöz akiket egy biszex pasi csinálgatott úgy hogy aznap még egy másik pasi végbelében volt. 🤢 Senki ne akarja nekem megmagyarázni hogy ez a dolog tök természetes és rendben van. Én voltam tényleg olyan normális hogy elmondtam nekem nem fér bele. Ennyi. Mást meg nem zavar. De nekem semmi kedvem a nemibeteg gondozóba járni. Plusz ezekhez még az is furcsa volt hogy a felsőfokú végzettségű "hölgy" tényleg olyan üzeneteket küldött mint ha egy utolsó putriból szabadult volna.
2022. nov. 25. 12:14
 28/53 anonim ***** válasza:
2%
Lehet hogy putribol szabadult csak elköltözött😂
2022. nov. 25. 12:24
 29/53 anonim ***** válasza:
88%

Én nem állítom, hogy amit tett az oké főleg hogy te szépen, normálisan lepattintottad.

De azért nem kell lenezni senkit, mert roma és bi.

Arról ő nem tehet.

Egyáltalán minek tetted fel a kérdést, ha szerinted jogosan jártál el?

Én azzal nem értek egyet egyébként, hogy azért nem tetszik neked most már a csaj, mert számodra nem megfelelő pasival feküdt össze.

Téged nem idegesítene, nem bantana meg, ha a csaj azért akadt volna ki, hogy volt dolgod prostival, vagy roma csajjal? Dehogynem! Ne írd, hogy nem.

Mindenkinek van múltja.

(Amúgy az sem biztos, hogy hogy bi emberként ő mártotta másba a himbilimbit, lehet pont fordítva történt :D)

Valakivel ha tetszik normális esetben nem azon agyalsz, hogy hányan voltak előtted, hanem élvezed, hogy veled van, téged választott bármeddig is tart a kapcsolat, nem? ^^

2022. nov. 25. 12:24
 30/53 anonim ***** válasza:
27%

Te nem voltál bunkó, ő viszont utána, amikor üzeneteket küldött, nagyon is.

Legalább utólag megértetted, miért voltak jók neki azok a férfiak. Közéjük való.

Sose bánd, inkább örülj, hogy ilyen hamar kiderült!

2022. nov. 25. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!