Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Elkezdtem találkozgatni egy normálisnak tűnő 30as nővel. Felsőfokú végzettségű kellemesen csinos ápolt stb. Végre azt hittem sikerült egy normális nőt találni. A harmadik randin egy cukrászdában ültünk amikor feljött a téma miért szakított az előző párjával. Elmondta hogy a pasi biszex volt és félig roma származású. Azt is mondta hogy néha engedte neki hogy néha pasival félre menjen. Azt is mondta hogy ha nekem ilyen vágyaim vannak esetleg nekem is engedné... De az ok az volt hogy elkezdett drogozni. Ekkor eléggé meglepődtem mert ki sem néztem volna belőle hogy egyáltalán szóba áll egy ilyen pasival. Pár pillanat múlva megköszöntem a lehetőséget és elmondtam hogy az én értékrendbe nagyon nem fér bele ez, mondhatta volna előbb is mert akkor nem teszek ebbe ennyi időt és energiát. Felálltam majd elköszöntem. Pár perc múlva olyan ocsmány üzenetek kezdtek jönni tőle hogy magam sem hittem el. Fogtam és letiltottam...

Tényleg bunkó voltam?

Kezdem feladni a társkeresést.

F/40

2022. nov. 25. 09:26
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Erre való az ismerkedés. Ez a funkciója, hogy kiderüljön, hogy van-e egymással dolgotok.

Te az exeid viselt dolgaival indítod a beszélgetést az első randin?

Beválik?

2022. nov. 25. 10:44
 12/53 anonim ***** válasza:
21%

11. Nem, se vannak buktatók amiken ha valaki nem megy át, akkor bele sem kezdek a kapcsolatba. Nem szeretnék többször pórul járni, bár szerencsére az én párom kedves és törődő.

Plusz nem mondja nekem, hogy menjek félre azzal akivel akarok, mivel engem szeret és én is őt. :)

2022. nov. 25. 10:46
 13/53 anonim ***** válasza:
35%

Hát furi a szitu. Amúgy én is biszex vagyok, a romákkal semmi bajom, szóval nem ez a része lenne baj nekem.

De ezek olyan dolgok, amik szerintem nem ismerkedős témák. Mármint a volt pasija származása meg az ő szexuális életük engem pont nem érdekelne ennyire az elején. Pláne ne nyögjön már be ilyet, hogy majd engem is enged félre menni.

2022. nov. 25. 10:47
 14/53 anonim ***** válasza:
78%

Lehet kérni egy papírt, ami igazolja, hogy nem hordoz fertőzést. Kétlem, hogy fennakadt volna rajta.

(Van aktív nemi életet élő meleg ismerősöm, rendszeresen jár szűrésre, és kéri is az aktuális partnerétől a papírt)

Azt, hogy megengedte a Kérdezőnek a férfiakkal való kalandozást, azt csak egy kellemes opciónak gondolom.

- Nem kell élni vele(!)

- Nem jelenti azt, hogy a nő is kalandozna - ezt már jelezte volna

- Nem megcsalás, hiszen mindenki tud róla és beleegyezik.

- A legtöbb biszexről nem lehet megmondani ránézésre, hogy az-e. Még nem ismerte a Kérdezőt a nő, nem tudta, hogy hetero vagy bi, így ha esetleg felháborodott volna a feltételezésen, akkor üzenem, hogy butaság.

Az meg, hogy az exe milyen származású és szexualitású, az magánügy, és a múlt. Nem érdemes foglalkozni vele.

2022. nov. 25. 10:49
 15/53 anonim ***** válasza:
30%

14. Mert ha beleegyezik, nem megcsalás?!

Úr Isten, te hol élsz?

Te engednéd a párosnak hogy mással legyen és így neked jó lenne?

Komolyan mondom, ez a 21.század siralmas, senkinek nem számít a tartás és senkinek semmi nem elég..

2022. nov. 25. 10:52
 16/53 anonim ***** válasza:
79%

Most az volt a bajod hogy biszex és roma volt az exe vagy az hogy időközben elkezdett drogozni? Vagy úgy mindegyik?

Mert a leírásból az jön le mintha a drogozassal lenne a problémád, arról meg pont nem tehetett a csaj mert az közben történt.

2022. nov. 25. 10:55
 17/53 anonim ***** válasza:
89%

Remek. Itt egy ilyen buktató a harmadik randin jött elő. A kérdezőnek és neked nem fér bele, de tudod mit? Nekem sem, mert masképp gondolkodom a párkapcsolatról. Viszont nem kérem számon az ismerkedés alatt, ha kiderül valami, ami nem tetszik, mert az ismerkedésnek pont az a célja, funkciója, elsődleges feladata, szerepe, értelme, azért csinálja az ember, hogy ami csak fontos lehet, kiderüljön.

Értem én, hogy bejött a kérdezőnek a csaj, s a tudatalattija már a konyhapulzon gyömöszölte, értem az ízlését ért sokkot is, meg a hozzá kapcsolódó csalódottságot, hogy nincs gusztusta ilyen nővel együtt lenni, de azt, hogy ezért joga lenne a másikat hibáztatni, vagy számonkérni, azt mégsem hiszem.

2022. nov. 25. 10:56
 18/53 anonim ***** válasza:
69%

#15 Személy szerint nem, nem engedném, mert engem zavarna.

De ha nem zavarna és engedném, akkor nem lenne megcsalás. A megcsalás egy árulás, egy hátbaszúrás. Ha a partner tisztában van vele, és áldását adja rá (bizonyos esetekben pont ez a kívánsága - 'cuckold'), akkor nem beszélhetünk megcsalásról.

21. század, az... mintha régen nem létezett volna ilyen :D

2022. nov. 25. 10:59
 19/53 anonim ***** válasza:
35%

18.

Cuckold nem volt. Házibarátnak hívták.

2022. nov. 25. 11:01
 20/53 anonim ***** válasza:
30%
#19 Köszönöm! :)
2022. nov. 25. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!