Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Elkezdtem találkozgatni egy normálisnak tűnő 30as nővel. Felsőfokú végzettségű kellemesen csinos ápolt stb. Végre azt hittem sikerült egy normális nőt találni. A harmadik randin egy cukrászdában ültünk amikor feljött a téma miért szakított az előző párjával. Elmondta hogy a pasi biszex volt és félig roma származású. Azt is mondta hogy néha engedte neki hogy néha pasival félre menjen. Azt is mondta hogy ha nekem ilyen vágyaim vannak esetleg nekem is engedné... De az ok az volt hogy elkezdett drogozni. Ekkor eléggé meglepődtem mert ki sem néztem volna belőle hogy egyáltalán szóba áll egy ilyen pasival. Pár pillanat múlva megköszöntem a lehetőséget és elmondtam hogy az én értékrendbe nagyon nem fér bele ez, mondhatta volna előbb is mert akkor nem teszek ebbe ennyi időt és energiát. Felálltam majd elköszöntem. Pár perc múlva olyan ocsmány üzenetek kezdtek jönni tőle hogy magam sem hittem el. Fogtam és letiltottam...

Tényleg bunkó voltam?

Kezdem feladni a társkeresést.

F/40

2022. nov. 25. 09:26
A kérdező szavazást indított:
Bunkó voltál
Teljesen érthető
A csaj beteg
Te vagy beteg
Leszarom
Kizárt dolog mert nem tudom
Polgár Jenő hivatalba
Babfőzelék kolbásszal
56 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
81%

"ki sem néztem volna belőle hogy egyáltalán szóba áll egy ilyen pasival."

A biszexek is emberek, a romák is, csak szólok. Ő maga meg nem lett se biszex, se roma, csak mert olyan emberrel volt együtt.

Persze attól még oké, ha elutasítod, mert mindenkinek vannak preferenciái, de azért ez a mondat nem volt szép.

2022. nov. 25. 09:35
 2/53 anonim ***** válasza:
50%
Azért anyázott, mert otthagytad a cukrászdában a közös számlával. Tudod mennyi egy süti manapság?
2022. nov. 25. 09:35
 3/53 A kérdező kommentje:
#2es természetesen rendeztem a pultnál a számlát.
2022. nov. 25. 09:38
 4/53 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk én nő vagyok, de nekem ami nem tetszett volna, hogy közli, ha ilyen vágyaim vannak, nekem is engedi a félremenést. Na, akkor én is felállok, és ott hagyom a francba. Az, hogy én előtte kibe volt szerelmes, nem zavar, a szerelem vak. Ennyi.
2022. nov. 25. 10:03
 5/53 anonim ***** válasza:
24%

Jóérzésű embert elijeszt az ilyen nő és közeg.

Meg is erősítette az üzeneteivel.

Nem kizárt hogy a nő is roma csak a mai világban nem mindig könnyű kiszúrni, pláne ha csak félig az

2022. nov. 25. 10:18
 6/53 anonim ***** válasza:
50%

Nőként mondom, jogos volt hogy otthagytad. Ha ilyen ízlése van, ki tudja milyen ex barátai voltak, stb.

A másik az, hogy akit szeretünk, nem mondjuk azt neki hogy menjen bárkivel félre. Senkinek nincs kedve egy kellemes tripperhez vagy gombához..

23/N

2022. nov. 25. 10:29
 7/53 anonim ***** válasza:
93%
Függetlenül az értékrendtől, az a mondat, hogy "mondhatta volna előbb is mert akkor nem teszek ebbe ennyi időt és energiát", a kicsinyességedről árulkodik. Ezer dolog derülhet ki egy ismerkedés során, ami nem fér össze, neked a harmadik randin jött szembe ilyen információ. Semmi gond azzal, ha neked valami nem fér bele a világképedbe, de az energiabefektetés addig kölcsönös volt, a másik is rád szánta az idejét. Ilyesmit utólag számonkérni minimum nem elegáns.
2022. nov. 25. 10:33
 8/53 anonim ***** válasza:
12%
7. Ha ilyen dolog derül ki, Z ember nem szívesen ismerkedik tovább. Lezárhatta volna csúnyábban is..
2022. nov. 25. 10:34
 9/53 anonim ***** válasza:
92%

8

Miért, mit követett el konkrétan ellene a randipartner, ami szerinted bosszúért kiált?

2022. nov. 25. 10:38
 10/53 anonim ***** válasza:
8%

9. Senki nem beszélt bosszúról. Szimplán nem kellemes tudni ha valakinek ilyen igénytelen exe van. Az ember nem úgy tervez hogy elkap a leendő partnertől valamit mert az figyelmetlen volt.

Igenis számít, egy életet bélyegezhet meg egy ilyen dolog.

2022. nov. 25. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!