Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én voltam a bunkó vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a bunkó vagy az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Én 5 éve vagyok egyedül az ismerősöm pedig több mint 10 éve volt. Nem rég talált magának egy barátnőt és meghívtak egy közös rendezvényre ahol hárman voltunk.

A probléma ott kezdődött, hogy nyilvános helyen semmi mást nem csináltak csak smárolták és egymás szájába voltak, természetesen előttem. Azt hittem megdugják egymást ott előttem. Velem nem nagyon foglalkoztak, inkább egymással voltak elfoglalva, úgy éreztem, mint ha zavarnám őket.

Én nem szóltam ez miatt semmit, inkább kicsit bunkó stílusba váltottam át, nem igaz, hogy nem esik le nekik, hogy gáz amit művelnek.

Erre a csaj besértődött, hogy én milyen rosszfej vagyok és velem sehova nem lehet menni. A haverom persze kussba volt.

Úgy hogy elváltunk így kb. hogy én vagyok a rosszfej, mert elrontottam az estéjüket.

Most jogos, hogy besértődtem, vagy ők ülnek fordítva a lovon?

2021. dec. 27. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Az ismerősöd volt a bunkó, hogy a csaját meg akarta dugni előtted
Te voltál a bunkó, mert nem örültél annak, hogy dugni akarnak előtted
Mind a ketten bunkók vagytok
35 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"és meghívtak egy közös rendezvényre ahol hárman voltunk"

Most tényleg rendezvény volt, sok más emberrel, ahol ti hárman mentetek ismerősként, vagy az volt a "rendezvény", hogy hárman szerveztetek valami programot?

2021. dec. 27. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy nyilvános esemény volt, semmi extra igazából
2021. dec. 27. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Még te is leírod hogy bunkó stílusba váltottál át, tehát mindketten azok voltatok. Persze ők nagyobb részben hibásak ha ez számít valamit, de inkább a barátoddal kéne beszélned normálisan, hogy kicsit kapja össze magát.
2021. dec. 27. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván neked se kellett volna bunkó stílusba váltanod, de ennek mégiscsak volt oka.

Alapvetően ők voltak a bunkók.

Mondjuk eleve szerencsétlen dolog a friss szerelmeseknek egy harmadikkal együtt mennie. De ha már meghívtak, akkor illett volna veled is foglalkozniuk, nemcsak egymással.

2021. dec. 27. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet én vagyok a konzervatív de alapból nem nyalom a páromat nyilvános helyen. Ők bunkók voltak,te is az lettél.
2021. dec. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!