Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közel vagyok a 30 hoz, átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel vagyok a 30 hoz, átlagos diplomás srác révén megfelelő munkahellyel és humorral, sok próbálkozással sem találtam még párt és nővel sem voltam soha. Csak nekem fáj az ismerősök ilyesmi képeit nézegetni?

Figyelt kérdés

[link]

Már a legtöbb ilyen képeket töltöget fel magáról, párjáról, családjáról. Én pedig már össze vagyok roskadva a sok elutasítás miatt.

2014. jan. 22. 22:20
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet túllépni ezen?
2014. jan. 22. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
nem kell foglalkozni másokkal...
2014. jan. 22. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem szabad elkeseredni! Ha ezt mutatod kifelé is akkor még rosszabb lesz. Te is meg fogod találni a társad és akkor rád fognak irigykedni!
2014. jan. 22. 22:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Megtalálni? Úgy, hogy eddig csak elutasítást kaptam? Soha nem volt szex sem egy nővel sem, sőt csókot sem kaptam. Pedig 29 évesen ez nem megfelelő helyzet.
2014. jan. 22. 22:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Azért nem tartjátok kegyetlenségnek ezt elintézni egy "légy férfi" mondattal? Mintha olyan meglepő lenne, hogy elege van a helyzetéből. Inkább ne írjatok semmit.

Nem tudom, kérdező, keress valami hobbit, ahol lányok is vannak. Azokat meg fosd le, akik azt nézik mi a munkád, azok a lányok egy fabatkát se érnek.

2014. jan. 22. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem se azzal foglalkozz, hogy mások mivel dicsekednek.

Az ilyen véleményekkel meg főleg ne foglalkozz: "

[link]

de most komolyan, légy férfi."

Ugyanis általában az ilyeneknek még nálad is sokkal kevesebb hasznosítható élettapasztalata van. Jóindulata meg semennyi. Ebből kifolyólag biztosra vehető, hogy azért szidalmaznak, mert így tudják enyhíteni a saját nyomorukat - ebből kifolyólag kár lenne magadra venned a sértéseket.

Egyébként azt érdemes végig gondolni, hogy miért alakítasz ki nehezen kapcsolatokat? A haverjaiddal is nehezen kerültök közel egymáshoz, vagy csak a nőkkel van probléma? Én azt tanácsolnám, hogy ezt próbáld meg feltárni. És ne siettesd a dolgot. Lehet, hogy lekorlátozza a lehetőségeid az életkorod, de ettől függetlenül nem érdemes kényszeresen rácsapni minden lehetőségre, mert ha lekorlátozod magad, akkor cseberből vederbe kerülsz: a boldogtalan magányból egy boldogtalan kapcsolatba.

Ha gondolod, leírom privátban a saját sztorimat!

2014. jan. 22. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:

"Azokat meg fosd le, akik azt nézik mi a munkád, azok a lányok egy fabatkát se érnek."

Miért is? Én pl. nagyon is nézem, hogy egy lánynak mi a munkája.

2014. jan. 22. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
*lévén, nem révén.
2014. jan. 22. 22:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Elnézést a szóért. Aki pedig le akarta írni a történetet, privátban megteheti. Lehet kis erőt tudnék belőle meríteni.
2014. jan. 22. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Aki nem tud boldog lenni egyedül, az nem lesz boldog kapcsolatban sem, csak ideig óráig, amíg az újdonság ereje hat.

Ha ennyire zavar, akkor miért nézel ilyen képeket?

Talán ha kimozdulnál a gép elől, akkor több lehetőséged lenne.

2014. jan. 23. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!