Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel vagyok a 30 hoz, átlagos diplomás srác révén megfelelő munkahellyel és humorral, sok próbálkozással sem találtam még párt és nővel sem voltam soha. Csak nekem fáj az ismerősök ilyesmi képeit nézegetni?
Már a legtöbb ilyen képeket töltöget fel magáról, párjáról, családjáról. Én pedig már össze vagyok roskadva a sok elutasítás miatt.
Azért nem tartjátok kegyetlenségnek ezt elintézni egy "légy férfi" mondattal? Mintha olyan meglepő lenne, hogy elege van a helyzetéből. Inkább ne írjatok semmit.
Nem tudom, kérdező, keress valami hobbit, ahol lányok is vannak. Azokat meg fosd le, akik azt nézik mi a munkád, azok a lányok egy fabatkát se érnek.
Szerintem se azzal foglalkozz, hogy mások mivel dicsekednek.
Az ilyen véleményekkel meg főleg ne foglalkozz: "
de most komolyan, légy férfi."
Ugyanis általában az ilyeneknek még nálad is sokkal kevesebb hasznosítható élettapasztalata van. Jóindulata meg semennyi. Ebből kifolyólag biztosra vehető, hogy azért szidalmaznak, mert így tudják enyhíteni a saját nyomorukat - ebből kifolyólag kár lenne magadra venned a sértéseket.
Egyébként azt érdemes végig gondolni, hogy miért alakítasz ki nehezen kapcsolatokat? A haverjaiddal is nehezen kerültök közel egymáshoz, vagy csak a nőkkel van probléma? Én azt tanácsolnám, hogy ezt próbáld meg feltárni. És ne siettesd a dolgot. Lehet, hogy lekorlátozza a lehetőségeid az életkorod, de ettől függetlenül nem érdemes kényszeresen rácsapni minden lehetőségre, mert ha lekorlátozod magad, akkor cseberből vederbe kerülsz: a boldogtalan magányból egy boldogtalan kapcsolatba.
Ha gondolod, leírom privátban a saját sztorimat!
"Azokat meg fosd le, akik azt nézik mi a munkád, azok a lányok egy fabatkát se érnek."
Miért is? Én pl. nagyon is nézem, hogy egy lánynak mi a munkája.
Aki nem tud boldog lenni egyedül, az nem lesz boldog kapcsolatban sem, csak ideig óráig, amíg az újdonság ereje hat.
Ha ennyire zavar, akkor miért nézel ilyen képeket?
Talán ha kimozdulnál a gép elől, akkor több lehetőséged lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!