Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel vagyok a 30 hoz, átlagos diplomás srác révén megfelelő munkahellyel és humorral, sok próbálkozással sem találtam még párt és nővel sem voltam soha. Csak nekem fáj az ismerősök ilyesmi képeit nézegetni?
Figyelt kérdés
Már a legtöbb ilyen képeket töltöget fel magáról, párjáról, családjáról. Én pedig már össze vagyok roskadva a sok elutasítás miatt.
2014. jan. 22. 22:20
11/14 anonim válasza:
Egy időben engem is bántott, hogy az ismerőseim, barátaim között már mindenkinek van családja gyerekek, feleség illetve férj. Majd rádöbbentem arra, ha csak nyalogatom a sebeimet soha nem lesz belőlem semmi. Ma már nem nézegetem egyik ismerősöm családi képeit se. Igaz még mindig keresem az igazit, de már vidáman mosolyogva :)
12/14 Költőnő? válasza:
nekem 30+on túl legtöbb volt osztálytársam túl van egy váláson és most próbálja 1-2 gyerekkel újraépíteni az életét.
Szal én nem bánom, h nem csúsztam ebbe bele. Majd jön, amikor jönnie kell
13/14 Iváncsi József válasza:
Valaki karriert épít, valaki családot alapít. Lehetőleg ne kérkedj a diplomáddal egy nőnek, mert őket nem azzal lehet levenni a lábukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!