Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diplomás nőkre is miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőkre is miért jellemző ez a beszélünk, beszélünk órákon keresztül társkeresőn és hirtelen már nem válaszol, soha többé semmit sem?

Figyelt kérdés
Pedig intelligens beszéd folyik, sehol egy ronda szó nincs. Aztán a lány, aki elvileg diplomás (már vagy 6 ilyennel találkoztam) vagy pár óra vagy pár nap után lelép és arra nem képes, hogy egy okot mondjon, hogy miért nem jön már válasz. De semmire sem jön, akármit is írok, soha többé. Hihetetlen, kezdem azt érezni, hogy nagy baj van a diplomás nők fejében is, hatalmas baj.
2013. dec. 25. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
lehet nem velük van a baj..
2013. dec. 25. 22:48
 2/11 A kérdező kommentje:
De, rossz szót nem szólok soha sem, kedves vagyok. Eléggé. Nem kérdezek exekről, szexről sem. Csak róla, munkáról, sport, buli, szórakozás, kirándulás egyebek. De semmi kompromitáló.
2013. dec. 25. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Vagy nem velük van gond, vagy találtak jobbat. Az, h beszélgetsz velük, vagy találkozol velük, nem jelenti azt, h már a tied egyből akármelyik is. ha jön egy jobb bika, akkor máris dobva vagy. Vagy csak egyszerűen nem jössz be nekik.
2013. dec. 25. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, mi köze ennek a diplomához? Egyébként az internet ilyen. Férfi vagyok, de van, hogy én sem írok többet valakinek minden ok nélkül.
2013. dec. 25. 22:54
 5/11 Költőnő? ***** válasza:

diplomás nők :)

ma ezt a problémát se találta fel még így soha senki :)

Te vagy a mai made my day győztese :)

2013. dec. 25. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
drága az elittárs:(
2013. dec. 25. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, diplomásokra is jellemző, és nem csak társkeresőn, egyéb netes csatornákon is. Gondolj arra, hogy jobban jártál, mert bármi is az ok, ha már beszélgettél valakivel, szó nélkül lelépni bunkóság. Bunkóval meg csak nem akarsz járni, nem igaz? Ha mégis, akkor inkább kocsmában ismerkedj csurig részeg csajokkal.
2013. dec. 25. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem senki nem tartozik beszámolási kötelezettséggel, ha már nem akar veled többet beszélgetni, ugyanis a társkeresőn a beszélgetés pont arra szolgál, hogy kiderüljön, mennyire illetek egymáshoz. Ha nem, akkor lehet keresgélni tovább. Az pedig, hogy ez ki mennyire kezeli korrekten, az nem diploma, hanem érzelmi intelligencia kérdése.
2013. dec. 25. 23:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy társkeresőn jellemző, hogy havi x levelet enged ingyen... nem az lehet a gond, hogy kifogynak a limitből? Én jártam így!
2013. dec. 25. 23:50
 10/11 Mcgalagony17 ***** válasza:
A diplomának az érzelmi intelligenciához vajmi kevés köze van:D
2013. dec. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!