Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn a lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn a lányok miért csak akkor hajlandóak néha válaszolni nekem, ha olyan képet teszek fel, ahol jó autóból szállok ki (nem az enyém, de hadd higgyék azt), tengerparton vagyok és nagy baráti társasággal pózolok?

Figyelt kérdés
Ha rendes egyemberes profilképet teszek ki, akkor jó ha havonta 1 válasz érkezik a sok-sok elküldött levélre. Nem vagyok egy jóvágású fazon, de mindig mosolygok a képeket, jó kedélyűnek tűnöm. Ez sem nagyon érdekli őket. Csak akkor jön válasz, ha érzékeltetem valamilyen szinten, hogy sok a haverom és tehetős vagyok. Vagy ez csak véletlen lenne?
2013. dec. 9. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2013. dec. 9. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy elég átlátszó próbálkozás a kedélyek borzolására.
2013. dec. 9. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:
legtöbb lány nem ismerkedési célból regisztrál oda, csak önbizalom erősítés miatt; eszükben sincs az idejüket válaszolgatással tölteni
2013. dec. 9. 22:09
 4/15 Noydra ***** válasza:
Kettesnél a pont.
2013. dec. 9. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Valamiért ilyenkor érzem azt, hogy ideje lenne inkább a beadandómmal foglalkoznom.
2013. dec. 9. 22:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem kedélyborzolásként írtam ezt ki, hanem ezt tapasztaltam. Nem volt hátsó szándékom.
2013. dec. 9. 22:11
 7/15 Noydra ***** válasza:
Életben kéne ismerkedni.
2013. dec. 9. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Mert gonoszak vagyunk! Muhahaha >:D

UI: ne a neten ismerkedj

2013. dec. 9. 22:16
 9/15 abacus66666 válasza:
Hát igen, ezért nem a neten kell ismerkedni, ott a lányok 99%-a ilyen, én is tapasztaltam hasonlókat.
2013. dec. 9. 22:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért, a neten nem ugyanazok a nők vannak, mint a való életben?
2013. dec. 10. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!