Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb társkeresőn tényleg lehet full humoros, meg kapálózhatsz jobbra-balra, ha a képed nem jön be, akkor ha a fene-fenét eszik sem írnak vissza?
Figyelt kérdés
Voltam már nem egy oldalon, írtam már nem egyszer nem kétszer igen jól megfogalmazott humoros szövegeteket lányoknak. Írtam már le is, hogy illik visszaírni legalább egy NEM-et, vagy bármit, ha én szépen megfogalmazott szöveget írtam a lánynak. Legalábbis ez lenne az etikus. Mégis akármit találtam ki, meglátják a képet (átlagos fiú vagyok, se nem helyes, se nem bányatöltelék)és döntenek azon nyomban, ha pedig nem, akkor ha kiselefántok hullanak az égből sem írnak vissza. Szó szerint csesznek az illedelemre. Ez kb 100 ból 98 lányt érint úgy nagy átlagban az én esetemben. Pedig a nem-mel sincs semmi bajom.2013. dec. 8. 19:51
1/2 anonim válasza:
én amíg nem társkeresőztem, 2 okból nem válaszoltam. ritkán léptem be, és akkor ott várt átlag 10-15 levél, mindre nem fogok válaszolni. a másik ok az, hogy az elején még írtam vissza mindenkinek, hogy bocs, nem (persze nem így, hanem illedelmesen, kedvesen), erre vagy felbuzdultak ezen, mert azt hitték, kéretem magam, vagy visszaírtak trágár leveleket, hogy felületes ribänc vagyok.
2/2 anonim válasza:
Nos ezért töröltem magam társkeresőkről!
Kb mint egy húspiac, az kapja az árut aki a leghangosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!