Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok ronda, mégis képtelen társkeresőn egyetlen lány sem annyit visszaírni, hogy bocsi, de nem. Mit lehet tenni?
Mondjuk ez érdekes téma... pont most regisztrált lakótársam egy társkeresőre. Még képet se tett ki magáról, de egyből kapott 4 üzenetet! Azért valahogy szortírozni kell. Bár nem társkeresőztem még soha, de szerintem csak ez lehet a magyarázat. Az is lehet, hogy valami pluszt kéne belevinned a leveledbe. Gondolom, ha már ugyan azt a szöveget kapja az ember 50xre is, akkor már egyből landol a kukában...
N
Én is társkeresőztem, teljesen átlagos csaj vagyok, nem egy szuperbombázó, átlagos kép is volt kint, de az első napokban kb napi 50 levél jött (ez persze aztán csökkent, de 10-20 levél volt majdnem minden nap). Egyszerűen képtelenség ennyire válaszolni...
Meg szerintem nem lenne jobb érzés, ha visszajött volna 23 "bocsi, de nem" válasz, nem?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!