Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szeretik ha a lány kezdeményez? És mégis hogy kezdeményezzen?
Igen, szeretném, de hát nálam ki kezdeményezne?
alacsony, ronda srác vagyok. :'(
Nálam már kezdeményezett lány és örültem neki... :)
A hogyanra nem tudok válaszolni :/
20f
Az első bnőm így jött össze. Új munkahelyre kerültem és szokásomhoz híven megfigyeltem az embereket és lapultam. Figyeltem mire hogy reagálnak és miről beszélgetnek általában. Aztán felfigyeltem egy lányra aki a pillanatban meg is tetszett de ugye napok múlva sem kezdeményeztem. Láttam rajta h én is bejövök neki. Meló közben odajött hozzám és elkezdett társalogni velem, kérdezte hogy miért vagyok visszahúzódó és addig beszélgettünk míg el nem hívtam egy buta indokkal a munkaadó irodába ami nem a gyár területén volt. (egyébként neki is meg kellett jelennie csak nem aznap de erről én nem tudtam) Ő elfogadta a meghívásom és másnap bementünk. Aztán mondtam neki hogy találkozhatnánk X helyen és ismételten igent mondott. Eljött a nap és én rózsával és egy milka táblás csokival vártam mire ő nagyon meglepődött és végül összejöttünk.
Lényegében ha ő nem kezdeményez nem jöttünk volna össze.Azt hozzáfűzném még hogy többször is hívott meló közben csokizni meg kólázni stb.. 3 éven keresztül tartott végül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!