Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon kíváncsi lennék, hogy mégis hogy gondolják ezt?
Miért van az, hogy a magukat rondának valló, itt gyk-n siránkozó fiúk, szenvednek, hogy a szép lányok nem akarják őket elfogadni, miközben ők 'ronda létükre' sem tudják elfogadni az ellenkező nem 'ronda' hölgy tagjait.
Aztán sírnak, hogy "Jajj a szép lányoknak nem kellek, csak a rondáknak!"
Most szerintetek ennek mi értelme van?
Egy átlag pasi szerint az a lány, aki nem dagadt, nem torz az arca, és igényes magára, az már belefér a csinos kategóriába. Ez a fiatal lányoknak nagyjából a 60%-a.
Egy átlag csaj szemében aki nem sportos alkatú, magas, jóvágású, markáns arcú, jólöltözött, az ronda. Ez a pasik kb 80%-a.
Magyarul az átlag lány elvárásai jóval magasabbak, mint az átlag pasié.
Ezért.
Én a rondáknak se kellek :D
de ez kölcsönös
kérdező bonyolítsuk tovább most szerinted ennek mi értelme van ezt megkérdezni?
Szerinted? Hülyék..hagyjad már ez olyan hülye vita kb mint a munkahelyemen egy nő, csak mondja és mondja a fárasztó szövegét, aminek kb semmi értelme, nehéz eset és nem!, ő mindenáron elmagyarázza!,, NEM KELL TÚL BONYOLÍTANI! Elhiheted valószínűleg még a kérdező se igazán tudja. Csak itt depizik azt ennyi, semmi más logika nincs mögötte. miért is lenne? Nem kell mindenben logikát keresni.
Amúgy meg jogos, ennyi. Mit rinyál mikor pont hogy ő talán még rosszabb mint az általa leírt állítólagos emberek, amire jobb esetben van saját tapasztalta de leginkább a fejében összerakta ebből abból hogy szerinte ez így van. Szóval kb a gondolkodása ugyanaz, lelkileg, személyileg pont egy ugyanolyan beképzelt unkó bájgúnár csak épp ő lecsúszót és már nem néz ki olyan jól, szóval megkeseredett és időtöltés gyanánt itt üti el az idejét.
7-es.
Az az értelme, hogy elgondolkodjanak rajta.
Én nekem ez nem szokásom,de mindegy.
Tőlem nem látsz olyat,hogy "ez így és így van",mert én.mindig leírom,hogy csak ez a véleményem és hogy "szerintem".
De ha arra gondolsz,siránkozni sem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!