Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy gondolják, hogy egy huszonéves férfi nem csak szexet akarhat egy tinilánytól, azok szerint mégis mi mást?
Mind a két eset létezik.
Ez ember függő.
:D Hát én még gimis vagyok, végzős, 19. A barátom már évek óta dolgozik, 26 éves. 8 hónap után állítom, hogy nagyon szeret, és nem csak szexre kellek neki. Bár lehet, hogy ettől nagyobb korkülönbségre gondoltál, meg 8 hónap még nem egy akkora nagy idő, de én érzem, hogy nagyon szeret engem, és én is őt. Szerintem még nagyon sokáig együtt leszünk :) Ez az én tapasztalatom :D
19/L
Mondjuk b@szd ki, ha huszonévesen te is úgy néznél ki, meg akkora súlyú, magasságú lennél, mint egy 13-14 éves kisfiú, akkor te is keresgélnél inkább a tinik között, ők még nem olyan felnőtt vén emberre vágyó típusok általában, bár már ott is vannak beteg hajlamúak, akik inkább fekszenek legy vén 40-essel 17 évesen mondjuk, mint egy korukbeli sráccal.
Ez egy kényszerhelyzet, a csajok igényei nőttek, muszáj alkalmazkodni ehhez, sajnos.
Engem már nem egy huszonéves csaj kisfiúzott le, pusztán a külsőm miatt, el sem hiszik, hogy én már felnőtt vagyok, annyira pici testem van és a pfoám is kisfiús, éveket tagadhatok le, a kutya sem veszi észre, hogy már felnőtt vagyok.
Először is,bármennyire is hihetetlenül hangzik a férfiak 95%-a azért tart barátnőt hogy legyen kivel szexelni
Egy huszonéves pasi nem feltétlenül azért akar tini csajt hogy csak szexre használja.Lehet beakarja pótolni azt ami hiányzott a gyerekkorából,de az is lehet hogy beleszeret egy tini csajba
25 éves leszek lassan és nem tagadom,ha egy 16 éves lány pontosan az ideálom lenne akkor nem tudnék neki ellen állni.Inkább vele jönnék össze egy boldog kapcsolat reményében mint egy 20 éves idióta p*csával.De természetesen a 18 éven felüli csajokat preferálom.10 év korkülönbség az már sok,legfeljebb 5 legyen,de ha szerelmes az ember akkor leszarja a korkülönbséget
Mert a férfiak felső 10%-a kapja meg a nők felső 50%-át. akikről te beszélsz, azok sajnos valamilyen, akár elsőre nem láthat okból a peremre szrultak, és erre fanyalodtak. A férfiak ezen része abba rakja, ami csak hagyja.
30-as 40-es nővel lenni olyan, mint suzukival járni, a célnak megfelel, de azért nem szivesen vennéd, ha a barátaid látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!