Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Milyen a férfi ideálotok?
Külső:
Belső: Szeressen ,legyen hűséges,legyen okos,de ne okoskodó,ha lehet,akkor egy csipetnyit humoros, érett és értelmes...
Külső:
gyönyörű, kifejező kék szemek, barátságos mosoly, borosta, ha lehet, szakáll is; illetve hosszú, sötét haj.
Belső:
intelligens, bölcs, lehessen rá felnézni és tisztelni, vidám, szórakozott (mint én), gondoskodó, önzetlen, családcentrikus, ne legyen karrierista, laza, ne akarjon szabályozni semmiben (én sem teszem).
Szerencsére már megtaláltam azt, akire mindez ráillik :) (meg persze még sokkal több is)
külső: az többnyire mindegy
belső: egyenes jellem, legyen egyénisége, saját véleménye és gondolata a világról, hűséges, felszabadult, egészséges önértékeléssel és értékrenddel rendelkezzen, védje meg az igazát és a szeretteit, meglegyen még benne a játékos kis fiú, ne vegye túl komolyan az életet, tisztelje a családját és enyémet is, akkor is ha nem jön ki velük jól; tisztelje az életet; legyen valami hobbija amiben kiemelkedő; néha el lehessen vele menni kirándulni, múzeumba, színházba...
Nagyjából ennyi.
22/L
Külső: nagyából mindegy, nálam egy kitétel van csak itt: legyen jó magas! min 180 cm magas
Belső: elviseljen, szórakoztató, megértő, lehessen vele hülyéskedni, családias, ki lehessen mozdítani otthonról, szal ne legyen otthon ülős típus, érdeklődő stb.
Külső: legyen keze-lába, (azért törpe ne legyen) és legyen europid testalkata. (értsd:az ember színe fehér, a feketék majmok, a sárgák pedig a legóba valók)
Legyen okos, művelt, olvasott, színházba járó, beszél nyelveket, olyan aki nem ripacs, de meg tud egyedül kötni egy nyakkendőt, és nem lehet elbizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!