Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit gondoljak?
Akkor adj neki egy kis időt,és semmiféleképpen se zaklasd!
Ha tényleg helyesen gondolod,és még szeret,akkor egy idő után ő fog keresni téged.
Valami olyasmi, amit az 1. válaszoló mondott.
Bocs, hogy ezt írom, de ha szeretsz valakit (igazán!) akkor nem kell "pihi", nem akarsz távol lenni tőle. Ha csak barátilag szereted, akkor meg nem kezeled úgy, mint egy tárgyat: ha szükségem van rá leveszem a polcról, ha nincs szükségem rá, visszateszem. A tárgy dolga pedig az, hogy várja, mikor lesz nekem szükségem rá.
Mondd csak, akarsz te tárgy lenni?
Mondjuk ez hülyeség,hogy addig is lehet közös program,stb.
Vagy azért mondja,mert csak úgy mondja és kész,nem gondolja komolyan,vagy még nincs senkije,téged már nem szeret annyira,viszont egyedül elmenni ide-oda,az nem jó.
De ez meg tudod hogy csak addig tart,amíg nem talál mást.
Melyik csaj nézi végig szerinted hogy a pasi az exével megy el szórakozni?
Szándékosan nem veszel tudomást arról az eshetőségről - mert egyáltalán nem hatottak meg a válaszok - ,hogy a barátodnak már bőven van kilátásban új csaja, de ha nem jön össze, akkor az ingyenpunci mindig jó (ez vagy te) és erről nem akarna lemondani, és úgy tűnik eléggé hülyének néz ahhoz (bár lehet, hogy az is vagy), hogy benyeld ezt az ótvar dumát és visszafogadd, miután kedvére szétkefélte a többi nőt.
De tőlem úgy hazudsz magadnak, ahogy jólesik, csak nem értem minek.
1. te ismered, hogy mire lenne képes és mire nem vagy én?
2. nem hinném, hogy hülye vagyok azért mert megpróbálom megmenteni, ha lehetséges a dolgokat.
Szó sem esett arról, hogy ezután mennék hozzá, hogy dugjunk vagy bármi. Ráadásul egyből megtudnám ha vkivel kavar, mert azonos a baráti körünk és van köztük olyan aki eddig is elmondta, hogy ha például volt vhol és látta, még ha én tudtam is arról.
De ha te is így állnál és nagyon szeretnéd az illetőt, akkor már a tudat, hogy te legalább megpróbáltad ami tőled tellett szerintem nyugodtabban viselnéd el a dolgokat még ha fáj is. Ugyanakkor képzeld el, hogy akármennyire is szeretem muszájból vagy esetleg csak azért, hogy megtartsam nem fogok lefeküdni vele. Lehet, hogy te csak ilyen csajokat ismersz de ismerem annyira magam már ne is haragudj, hogy mire vagyok hajlandó és mire nem. Azért neked is köszönöm a válaszodat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!