Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mégis mit gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit gondoljak?

Figyelt kérdés
A barátom szakított velem azzal az indokkal, hogy már csak barátként szeret, de azt mondta lehet, hogy később még együtt leszünk. Kell neki egy kis "pihi". Azt mondtam nagyon kedvelt sőt most is kedvel, de EGYELŐRE maradjunk barátok, illetve nem tudja, hogy akar e még velem lenni vagy sem, de ismerkedjek, lehet neki is lesz valakije egy idő után, és lehet hogy épp utána jövünk össze. Lényeg a lényeg, hogy EGYELŐRE tegyem túl rajta magam, viszont a becézgetések amik a kapcsolatunk során voltak ugyanúgy megmaradtak illetve nem hinném, hogy ha annyira nem szeret már akkor előtte 2 héttel még hívott volna, hogy valamikor elmehetnék, illetve két hete még csak szünetet kért aztán rögtön bocsánatot is és a közös programokról volt szó, hogy az kellene a kapcsolatunknak. terveztünk is egyet novemberre és azt mondta szakításkor, hogy még így is elmehetünk. Tehát egyik mondatával üti a másikat és nem tudom eldönteni, hogy mi is van. Hagyom kicsit lenyugodni és szeretném rávenni, hogy próbáljuk meg újra, mert ezzel szerintem semelyikünk sem veszít semmit és lehet, hogy még jobb is lesz mint előzőleg, mivel már tudjuk mit hibáztunk ezért nem követjük el újból és a vitákat is elkerüljük. Csak egy a gond, hogy nem tudom eldönteni mit is akar a kijelentéseivel. Na vajon?

2012. okt. 17. 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

Semmi gond ezzel amit csinálsz, nekem nem fog fájni, csak neked. Ezt abszolút rosszindulat mentesen írom. Majd a következő ilyennél tudni fogod, hidd el nekem. Először én is hagytam magam egy hasonló helyzetben hülyíteni, aztán megtanultam, hogy többet nem. Majd megtanulod te is, úgy nézem, a saját károdon.

2012. okt. 17. 16:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Ezt majd még meglátjuk, feltétlen írok ide, hogy mi lett és kiderül ki volt az igazán hülye.:)
2012. okt. 17. 16:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát, sok sikert neked. Azért olvasgasd el a nyitódat egy párszor, és memorizáld.
2012. okt. 17. 16:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben.
2012. okt. 17. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
gondold azt hogy a büdös pi*ába
2012. okt. 17. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nos, kedves kérdező, mi lett a vége? Privibe is jöhet.:)
2012. okt. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!