Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsajozni, no de így? Ezt mégis hogyan gondolják? 18F
A családom és ismerőseim folyton azzal a szöveggel jönnek hogy tomboljam ki magam, a kérdés csak annyi, hogy belegondolnak ők a dolgok mögé? Mert én nem vagyok egy nők kedvence, s roppant boldog vagyok ha fél évente sikerül valami komolyabb egy lánnyal, barátnőm is csak egy volt még, vele viszont majdnem egy évig jártam.
Tomboljam ki magam, persze ez jól hangzik meg minden, de egyben meseszerűen is, mert a dolgok nem így működnek. Nem bomlanak értem a nők, csupán jó barátok vagyunk (mint férfi ritkán jövök szóba) , nem csalnám meg soha az aktuális barátnőmet és buliba meg nem engednek el, hogy majd valakinél aludva szeretkezhessek, jóllehet nem is mennék szerintem. Természetesen imádom a nőket, most is szeretnék becsajozni, de ez nem így működik mint mar le is írtam. Ezek után felvetődik a kérdés, hogy komolyan belegondolnak a szavaik mélységébe...?
14:40
Én is pont ezzel érveltem, hogy jogom van bulizni és ha úgy tartja kedvem, valakinél aludni és az éjjel vele szexelni! Hiszen mar szűz sem vagyok, a barátnőmmel tudtak jól mit csinálunk hétvégenként! Jó tanuló vagyok, 4 es körüli az átlagom, kötelesség tudó és szorgalmas, ennyi jutalmat megérdemlek! És MÉGSEM engedik meg... =C
Ilyen ez a büdös rohadt világ. Nekem még annyi sem jutott mint neked eddig. Most érettségiztem, és két suliba is járok. Bulizni pedig nincs pénzem, barátnőre meg aztán pláne :)
19/F
mi az, hogy nem engednek :D LOL
Menj el bulizni, ne legyél mama kedvence! Nem csoda, hogy nem buknak rád így a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!