Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a nők hogy ha egy férfi "rosszul" viselkedik simán tökön rúghatják?
Nálunk volt egy nagyon idióta srác, minden ok nélkül zaklatott(nem csak engem ). És volt amikor kaptam tőle csak úgy, (amikor rájött az '5 perc' ) egy pofont. csak lestem, hogy mi van, mi baja van ennek. Annyira felidegesített a hülye viselkedésével, hogy tökön rúgtam. Nem bántam meg mert az tényleg hülye volt szegény. Nem tudom szerintem direkt csinálta. De ami a fontos, hogy még ezek után sem hagyta abba a piszkálódást, pedig soha nem adtam rá én sem meg a többiek sem okot. De már maradtam inkább a klasszikus pofonnál ezek után.
Mert amennyi tökön rúgást kapott volna mindazért, amikor rájön az öt perc akkor már rég lesorvadt volna neki a micsodája.:D Úgyhogy megkíméltem:).
Azért, mert ezek a nők azt hiszik, hogy nekik mindent szabad. Látod itt is interneten keresztül milyen nagy a szájuk a kis pịcsáknak. De ha a férfi visszaüt, akkor fosnak mert rájönnek, hogy gyengék. Persze ha ezért a férfi megveri őket, akkor meg már rinyálnak. :)
Pedig ha a nő tökön rúgja a férfit, akkor az alapvető dolog, hogy ezért a férfi megverje a nőt. Normális férfiak meg is teszik. Csak a pancser papucs férfiak nem verik meg a nőket egy tökönrúgás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!