Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? Vagy ne is gondoljak rá?
Figyelt kérdés
Szóval..ebnevelndén(ismerkedés szándékából csináltam) beszéltem Fluor Tomi-val(adot signt is és webkamon is bizonyított)és mindig jól elvagyunk.Sőt felajánlásokat is tesz fel nekem(pld:elmehetnék helyette dolgozni cserébe ezt azt kapnák) szerintetek bejövök neki?
Én úgy vagyok vele hogy ugyan olyan fiú mint a többi amúgy 17 éves lány vagyok.
válaszokat előre is köszii!
2011. szept. 28. 17:28
2/7 A kérdező kommentje:
Áhh nemhiszem! : D
2011. szept. 28. 17:30
3/7 anonim válasza:
Akkor ismerkettél te meg Fluor Tomival amikor én Eduardo Rózsa Floresszal.
5/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan írtam vele
2011. szept. 28. 17:36
6/7 krvua válasza:
te nyomulsz az én cicafiúmra?meg análfürésszellek ha nem szállsz le róla te csitri!
SPvoltam sziasztok
7/7 A kérdező kommentje:
ááh tudtam hogy hülyéskedni fogtok -.-"
2011. szept. 28. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!