Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoljak, mi lesz köztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak, mi lesz köztünk? Lehet valami? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy rendezvényen megismerkedtem ~3 hete egy sráccal. Ma elhívott egy rendezvényre, amin kaját osztogatott ételjegyért. Elmentem, dumálgattunk. Aztán megjelent egy másik srác. Tök jól elvoltunk (ismeri a kajás srácot). Röhögcséltünk, dumáltunk, stb.

Picit amúgy az elején mérges voltam a kajás srácra, hogy szinte alig beszélt velem, és hogy a ismerősével jobban elvoltam... Mondtam is az ismerősének, hogy vele jobban elvoltam, meg alig foglalkozott velem... Jójó, tudom, hogy munka van, meg ilyenek...

Közben ingyen adott kaját (jó, nekem is, szal kussoljak tudom :D), meg eldumálgatott, röhögcsélt más csajokkal is. Volt, hogy egyedül álltam... Néztem ki a fejemből, ő meg le sem ejtett... Valamilyen szinten lehet, jogos volt a másik srác miatt, de nem tudom...

Szerinted?

2011. szept. 9. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
jhaaj ezek nők miért tudnak ennyit kombinálni -.-"
2011. szept. 9. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, sok verzió lehetséges, én azt tudom elképzelni, amire te is gondolsz, hogy megsértődött,mert nem vele foglalkoztál, pedig ő hívott el téged.

Annak kicsi az esélye, hogy nem érdekled, akkor minek hívott volna el.

2011. szept. 9. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem tetszenél neki, nem hívott volna el.

Ennyi biztos.

Bízz magadban, legyél vele szemben továbbra is normális, aztán meglátod, hogy alakulnak a dolgok. ne parázz fölöslegesen, semmi abnormálist nem csinált az a srác.

2011. szept. 9. 22:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elrontottam valamit, mert célozni akartam rá, hogy írt egy olyan dolgot nekem, amit szerintem nem gondolt komolyan, de mondtam, hogy hagyjuk is.
2011. szept. 9. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
*Közben ingyen adott kaját CSAJOKNAK. <<--- kimaradt.
2011. szept. 9. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd abba az ilyen viselkedést mielött le rib ancoznak...
2011. szept. 11. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!