Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan, hogy azokkal az emberekkel "valami nincs rendben", akik a neten ismerkednek?
"Mert aki normális, annak élőben is megy"
És mi van, ha élőben senkire sem tudsz úgy gondolni, mert egyszerűen nem alakul ki az az érzés, viszont valakire akit netről ismersz, igen?
Ennyi erővel buliban/buszon stb. ismerkedni is ciki...
Hát nekem ment élőben is, csak hát egyik sem volt olyan aki igazán tetszett volna, magyarul nem szerettem beléjük.
Aztán jött egy netes dolog 8volt előtte is sok bejelölés csak úgy, meg szeretnélek megismerni levelek, de ez más volt vmiért) aztán persze ahogy kiderült, h nap mint nap szinte egymás mellet vagyunk csak hát mégis elválaszt pár fal és eddig nem találkoztunk. Azóta is nagyon jó a kapcsolatunk és szeretjük egymást.
Az is igaz, hogy sokan furán néznek rám azért, mert neten ismertem meg a barátom, nem tom miért, de ez van.
16/L
Régebben én is azt hittem, hogy gáz, de rájöttem, hogy végülis teljesen normális dolog neten ismerkedni!
Rohanó, idegbeteg, egymásra nem odafigyelő lett a világ :S
Ja, persze, azt elhiszem hogy sok újgazdag kisgyereknek van ideje mindenhol ismerkedni, meg enyelegni úton-útfélen, hát irigylem őket hogy megtehetik.
Munkámból kifolyólag én meg nőket nem is látok hónapok hosszat, úgyhogy ennyit erről :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!