Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már nagyon kíváncsi lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon kíváncsi lennék, hogy mégis hogy gondolják ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a magukat rondának valló, itt gyk-n siránkozó fiúk, szenvednek, hogy a szép lányok nem akarják őket elfogadni, miközben ők 'ronda létükre' sem tudják elfogadni az ellenkező nem 'ronda' hölgy tagjait.

Aztán sírnak, hogy "Jajj a szép lányoknak nem kellek, csak a rondáknak!"

Most szerintetek ennek mi értelme van?

2013. máj. 3. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na várjunk csak,ha te vagy az a Jenny,aki összekevert valakivel és órákon át szidott,akkor inkább hagyjuk most abba.
2013. máj. 3. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:

ja, hát oké, ez is egy érv. De szerinted ki a francot fog érdekelni. Majd pont most jönnek ők és jól elgondolkoznak, hagyjuk már.

Egyáltalán csoda ha olvassák a kérdésed, ami csak eltűnik beolvad a sok másik kérdés közé.

2013. máj. 3. 17:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Jenny.
2013. máj. 3. 21:22
 14/16 A kérdező kommentje:
csodák történnek
2013. máj. 3. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
aha, hát mindenesetre ennél a kérdésnél úgy látom nem nagyon..
2013. máj. 3. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valaki azt mondja, hogy szép lányt szeretne magának az nem feltétlen jelenti azt, hogy az a szép lány más fiúk más emberek szemében is zépnek számít. Én vagyok az élő példa erre. Ronda fiú vagyok és mégis nagyon sok lány tetszik nekem, elég, ha nem túlsúlyos és megfog valami az arácban, de persze ez önmagában kevés, ha jellemre nem megfelelő, viszont mindenki a külsőt látja először, ezért ezserint választunk lányt, akinél bepróbálkozunk. Erre legutóbb is több szép lányt mutogattam haveroméknak, ők meg csak néztem, hogy azok csúnyák, mit akarok én ilyen csajoktól? Ez van, nem mindenkinek ugyanaz a szép a fiúknál legalábbis. Másrészt szerintem a lányok tényleg válogatósabbak és nekik tényleg kevesebb fiú számít helyesnek.
2013. máj. 3. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!