Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyan fiút, akit sok lány kigúnyolt a külseje miatt, aztán ennek a fiúnak mégis lett barátnője végül vagy volt olyan lány, aki helyesnek látta?
egyszer hallottam egy lányt,ahogy a barátnőjének ecsetelte, hogy megtalálta élete szerelmét, a szőke herceget, stbstb. tök sajnáltam fejben, mert a lány elég csúnya, meg igénytelen is.rohadnak a fogai, hosszú zsíros haja van stb. aztán egyszer megláttam a szőke hercegét : ) még kevesebb foga volt, ha lehet, és még ocsmányabbul és igénytelenebbül nézett ki (már elnézést,de tényleg.)
de olyan szerelemmel néztek egymásra,hogy hihetetlen volt.
Nekem is van egy osztálytársam. Legrondább srác az osztályban, de neki volt a leghamarabb barátnője. És nagyon szép volt a lány. Azt hiszem 3 évig voltak együtt vagy még tovább (?)
A srácról még annyit, hogy én kifejezetten jóban vagyok vele, kedves, vicces, jófej és jókat lehet vele beszélgetni. Nem az esetem, de barátok vagyunk. És sz*rok rá , hogy néz ki! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!