Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek szerint mégis igaz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint mégis igaz az, hogy aki jó pasi az jó pasi minden csaj számára, aki csúnya az meg csúnya is marad minden lány szemében?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, pedig állítólag mindenkinek van párja, de nekem sosem jeleznek a lányok, hogy tetszenék nekik és, akárhány csajnál is próbálkoztam eddig, egyik sem akart tőlem semmit sem, egyértelműen a külsőm miatt. Akkor ezek szerint mégis igaz az, hogy aki jó pasi az jó pasi minden csaj számára, aki csúnya az meg csúnya is marad minden lány szemében?
2013. ápr. 16. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez így nem igaz.
2013. ápr. 16. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogyis:) mindenkinek más jön be:D
2013. ápr. 16. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem szerintem ez nem igaz. Mindig a "menok" tarsasagahoz tartoztam es volt meno pasim is de a srac akivel most vagyok nem a legszebb es ezert a barataik komentaltak is eleget de nem erdekelt mert a kulsoje ellenera a srac kimondhatatlanul szeretett tisztelt megbecsult es odafigyelt ram es rajottem hogy ez a fontos egy sracban nem feltetlenul a kulsoje, a szomoru peddig az, hogy a legtobb lany megis a szuperjo buko barmokra bukik de en annak ellenere hogy csak 16 vagyok rajottem hogy altalaba a szep alma belul rodhadt.Ne aggodj szerintem akkor fog radtalalni a szerelem mikor legkevesbe varod es ez az igazi. Sok szerencset, szerintem ossze fog jonni;)
2013. ápr. 16. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem teljesen igaz, de az tény, hogy aki ronda, az sosem fog magának párt találni. Itt vagyok példának én, rettenetesen ocsmány vagyok, nem csoda, hogy még sosem volt senkim.
2013. ápr. 16. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez így nem igaz. Ízlések és pofonok.
2013. ápr. 16. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
A "szépek" nem mindenkinek azok, viszont a rondák mindenkinek rondák.
2013. ápr. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!