Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem bírom feldolgozni, hogy a csúnya testi adottságaim miatt minden lány visszautasít, akkor mégis hogyan lehetnék boldog, ha minden egyes nap csak feszengek, hogy egy lánynak sem kellek, hogy minden lány helyes-magas-adoniszt akar?
Úgy hogy lemondasz a lányokról, és az energiádat másba fekteted, amiben jó vagy.
Olyan mint egy baleset. Ha valaki megvakul annak a többi érzékszerve idővel fejlődik.
olyan csúnya testi adottság kevés van,min ne lehetne változtatni. nekem van egy ismerősöm,olyan tyúkmelle van a palinak, hogy mikor megfeledkezik magáról, nekiáll kapirgálni. de fogta magát,elment konditerembe és gyártott normális mellizmokat,felsőtestet.azzal kifejezetten mutatós lett és olyan csaja van,hogy elsőre megirigyeltem. tessék a megoldással foglalkozni,nem sopánkodni. ez a probléma,oké. mi lehet a megoldás?
nem minden lány helyes-magas adoniszt akar,de ha van olyan pali,aki tesz valamit azért,hogy tetsszen a lányoknak,te meg nem,akkor örök vesztes maradsz. ennyire egyszerű.
Na igen, a szerelem vak. Az én barátom se kimondottan Adonisz, sőt, az ismerőseim szerint csúnya, de én egyszerűen imádom. Megtaláltam azokat a vonásokat rajta, amik kimondottak cukik rajta. Én sem vagyok se egy nádszál, se egy bombanő, de azért nekem is voltak már udvarlóim különböző korosztályokból, különböző kinézetű pasiktól. Egyszerűen barátkozással kezdte a dolgot, aztán amikor már leesett nekem, hogy mit akar, már nem volt visszaút. Nekem pl. az tetszett benne, hogy mennyire okos, segítőkész, állatbarát és mennyire azonos az érdeklődési körünk. Már két éve együtt vagyunk, összeköltözünk és várjuk a kiscicát. :)
Szóval nem kell általánosítani, hogy minden lány bombapasit akar. Sőt, nekem az a tapasztalatom, hogy a bombapasik között nagyobb arányban vannak azok, akik képtelenek a hosszútávú kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!