Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak a tini csajok rondának és miért csak a csúnya lányok tartanak helyesnek? Meg miért van az, hogy facebookon idegen lányok letiltanak, ha rájuk mere írni? Ha helyes fiú lennék, akkor igaz nem tiltanának le?
"Miért tartanak a tini csajok rondának és miért csak a csúnya lányok tartanak helyesnek?"
Ez olyan elkeserítő! Valaki aki CSAK a külsőt nézi panaszkodik arra, hogy mások is csak a külsőt nézik.
Hm, szánalmas, bocs.
Na a vége meg! :DDD
"Miért baj az, ha én inkább cuki, aranyos vagyok, mint kigyúrt, magas fiú?"
Szerintem te simán... idétlen vagy és nyafogó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
bizonyára tényleg elég semmilyen lehet a stilusod, a fellépésed meg kb olyan állagu mint valami tejbebabi. Hát ilyen alamuszi fiuk egy lány fantáziáját se mozgatják meg. Mert tudod a fiukban ez lenne a lényeg, hogy LEGALÁBB a viselkedésük határozott legyen. De neked még az sem. Ja a csunya lányokon ne lepödj meg, határozatlan fiuhoz csunya lány illik. Ha alapbol joképü lennél, akkor alapbol rádmásznak a lányok és megtanulsz csajozni akkor is ha nem akarod, sőt alig kell csajoznod, mert a csajok szednek fel.
amit tehetsz:
határozott leszel. Ez ilyen évekig tartó folyamat csak szolok. Ki is gyurhatod magad, ha ugy könyebb.
Azért nekem sem csak a külső számít hiába szép egy lány, ha nem bírom elviselni jellemre! -.-
De ne játszátok már itt a szentet, ha tudnátok én milyen lányokért álltam már ki, mert megláttam benne valami szépet, míg haveromék egyenesen lerondázták. Szóval...
Az utolsó épp olyan zagyva, mint a kérdés. :)
- Érdekes módon, hacsak nem rém hisztisek (tartok tőle- a kérdező is az!) errefelé a határozatlan, szégyellős, épp csak közeledő HELYES srácok is tudnak csajozni.
- De a csajok rájuk se másznak. Elvárják, hogy a fiú fusson utánuk.
- Nem a határozatlan fiúhoz "illik" a csúnya lány, hanem a csúnya fiúhoz, vagy ahhoz, akinek nagyon gáz a személyisége- önsajnáló, önző, nyafogó, túlérzékeny, egoista (a kérdező is egoista: neki szép barátnő kellene, de a csajokat MIÉRT a jó külső vonzza?)
A gyúrást meg felejtsük már el. Mondvacsinált megoldás. Annyit ér el, hogy felpumpálja magát, aztán úgy fog itt panaszkodni pár év múlva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!