Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartanak a tini csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak a tini csajok rondának és miért csak a csúnya lányok tartanak helyesnek? Meg miért van az, hogy facebookon idegen lányok letiltanak, ha rájuk mere írni? Ha helyes fiú lennék, akkor igaz nem tiltanának le?

Figyelt kérdés
Ez olyan kiábrándító, miért csak a külsőt nézik a tini csajok. Szerintem nincsenek is nagy igényeim, nekem sok lány tetszik, de a csajok igényeik szerintem túlságosan is magasan vannaka külsőt tekintve. Jó, lehet, hogy ők megtehetik, hogy válogassanak, de ez így akkor sem jó, sosem lehet olyan barátnőm, aki engem is vonzana? Meg miért van az, hogy csak szép csajok szemeznek velem folyton mégis, ha annyira ronda vagyok? Ki érti ezt?! Mert nekem már nagyoon elegem van ebből a felszínes társadalomból! Nem tudok tökély pasi lenni, de mégis melyik csaj tökély? Miért baj az, ha én inkább cuki, aranyos vagyok, mint kigyúrt, magas fiú?
2013. jan. 23. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor azon gondolkodj el kérdező, hogy nálad sem feltétlen a külsővel van a gond! Talán tényleg hisztis vagy egy picit! :)
2013. jan. 23. 00:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés heti 1x legalább kikerül.

Lehet, hogy átfogalmazva, de a lényeg mindig szóról szóra ugyanez.

És kb másfél éve már...

Nem unod? B+...

2013. jan. 23. 00:17
 13/18 anonim ***** válasza:

csúnya lány csúnya fiuhoz illik? Tényleg?

akkor miért látok egy csomo vietnámi kocát magas, és viszonylag joképü fiukkal, akiknek épp csak a ruhatárát kellene rendbetenni...mondjuk miután beszélsz velük pár percet, hamar leesik, hogy nem csak a ruhatárukat kéne rendbetenni, hanem a kis semmitmondó életüket is. Mig más meg alacsonyan+véznán+ronda fejjel sokkal szebb csajjal van.

2013. jan. 23. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Ízlés.

2. Nem tudom, lehet jó a stílusa a csajoknak.

3. Akik összejönnek "csúnya" egyénekkel, talán kicsi az önbizalmuk...

2013. jan. 23. 00:19
 15/18 anonim ***** válasza:

"Mig más meg alacsonyan+véznán+ronda fejjel sokkal szebb csajjal van."

Ez meg abból fakadhat, hogy a szép csajnak talán ő tetszik. Jó, a ronda fejre nem találok magyarázatot. De a gyúrós srácok errefelé rendesen panaszkodnak a "véznákra" annyi szent.

2013. jan. 23. 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:

igy van. Általában az ember nem vár el olyat egy ellenkező nemütöl, amivel ő nem tud szolgálni viszont. Pl ha nem vagy fullos csaj, hanem egy kövér disznó, akkor lehet hogy álmodozol a szép fiukról, de tudod legbelül, hogy ugyis csak egy kis bénuci jár neked.

És ha pl örülsz, hogy épp össze tudsz szedni egy türhetö csajt vért izzadva, akkor nem fogod megbámulni az utcán a darázsderekú modelleket, mert tudod, hogy neked az kategorián kivüli.

2013. jan. 23. 00:26
 17/18 anonim ***** válasza:
ja és azon felül hogy vézna vagyok, még a tartásom is szar, és már egyre nagyobb a hasam, mert nem mozgok semmit.
2013. jan. 23. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:

"Általában az ember nem vár el olyat egy ellenkező nemütöl, amivel ő nem tud szolgálni viszont."

Elvárni elvárhat, csak akkor el is fogadja, hogy nem kapja meg és csak nyalná a sót mint a vén kecske. :)

Várja el- de aztán ne nyafogjon miatta.

Neki nem kellett a másmilyen, ennyi.

2013. jan. 23. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!