Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogyha ugyanazt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogyha ugyanazt a képemet elküldöm több különböző lánynak, akkor egészen eltérő véleményeket kapok a lerondázástól a hű, de helyes vagyig?

Figyelt kérdés
Én azt gondoltam, hogy minden lánynak ugyanazt jelenti a helyes és a ronda fiú, de ez így mos totál összezavart, mert kajak kaptam én már hideget, meleget, volt aki egyenesen lerondázott, kinevetett míg más lány meg épp ellenkezőleg, tök helyesnek tartott és szinte betegesn nyomulni kezdett rám magától. Szóval a szépség tényleg relatív lenni vagy mitől helyes egy srác nálatok, lányok? o.O

2013. jan. 6. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad. Nem ugyanolyanok vagyunk, vannak különbségek, és igen, tényleg relatív a szépség. Hihetetlen, de mi is aggyal élő emberek vagyunk, nem puncival rendelkező klónok...:)
2013. jan. 6. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:

minden csajnak megvan az ideálja.:)

de elküldöd nekem is a képed?:33

2013. jan. 6. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
minden csajnak más az ízlése :DDD és nekem is küldhetnél egy képet :P
2013. jan. 6. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Pont, hogy minden ember ugyanolyan.

Csak van aki kedveskedik és nem mondja a szemedbe, hogy ronda vagy.

2013. jan. 6. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:

képet megnézném én is. :)

15/L

2013. jan. 6. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Küldd nekem is!

Én is szívesen megnézlek! :)

2013. jan. 6. 14:58
 7/9 Pretty_Fighter ***** válasza:
Ez érdekes:)) Kíváncsivá tettél,nem küldenél egy képet nekem is?
2013. jan. 6. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért néhány srác a vékony lányokra bukik, néhány meg a teltekre... Mert teljesen mások vagyunk. Barátnőmnek pl. az ilyen "cicafiúk" az ideálja.. Én meg az olyan stílusú pasikat ki nem állhatom :D

Nem futószalagon gyártanak minket csajokat, eltér ám az ízlésünk :DD

2013. jan. 6. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Hűha, nem gondoltam, hogy ennyire kíváncsiak lesztek, na de akit érdekel a kép, az írjon priviben és fontos, hogy lakhelyet legalább a megyét meg, ha lehet egy kort, hogy ne ismerősnek küldjem.
2013. jan. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!