Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az egyik lány lerondáz a másik meg azt mondja, hogy helyes vagyok? Ez mással is elő szokott fordulni vagy csak én vagyok ilyen különc srác?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem amúgy, azt hittem, hogy az a fiú, aki ronda az minden lány szemében ronda, de lehet, hogy tévedtem? o.O
2013. jan. 1. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Az egyik lány őszinte, a másik pedig nem akar bunkó lenni.
2013. jan. 1. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ízlések és pofonok.
2013. jan. 1. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Más szinten vannak a lányok igényei.
2013. jan. 1. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Te, hogy vagy a lányokkal?

Egyik bejön, másik nem? Ugye?

2013. jan. 1. 16:00
 5/10 anonim válasza:
Persze...kiismerhetetlenek..
2013. jan. 1. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek egy a szépség és a rondaság.
2013. jan. 1. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
ugyan így vagyunk mi is a lányokkal. Nekem tetszik egy csaj a haveromnak meg nem.na bumm. :D
2013. jan. 1. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
VEgyük példának AMaury Nolascot. Máris rá fogsz jönni, hogy miújság. Rengeteg nő imádja, meg totál halyes pasasnak tartja, izmos, jóképű, jó színe van stb.. mások, meg akik gyűlölik a kopaszokat, azok szerint csak ez miatt már ronda lesz. Szemét állatok a nők. Ez van.... Kb ez áll mögötte. Egyébként arcvonásban nem hinném viszont hogy akkora izlésbeli eltérések lennének nő és nő között. Általában a kopaszok akik állatira megosztják a nőtábort. Van aki nagyon kedveli, van aki nagyon gyűlöli, és ez miatt akármilyen tökéletes is lennél, bebukod :(
2013. jan. 1. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés?
2013. jan. 1. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszhetsz mindenkinek...Kicsit hülye példa,de Justin Bieber is csomó lány szerint "jujdecukiii" sztem pl. háát..inkább nem mondom..szóval van akinek bejössz másnak meg nem.
2013. febr. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!