Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért van az hogy állítólag mindegyikőtök azt szereti ha a lány természetes, kedves, és mégis az olyanok után mentek, aki lekezelően bánik veletek, és úgysem kelletek neki?
"mindegyikőtök azt szereti"
Olyan nincs, amit mindenki szeret.
azért mert amikor azt mondjuk hogy természetes és kedves akkor az azt jelenti hogy természetesen.. szép, kedves és van agya :D
és a csajok akik ezen sírnak hogy akkor miért nem ők hanem az osztály ribije: mert nem vagy természetesen szép csak természetes.. és mert A: azt hiszed magadról hogy kedves vagy de távolról sem:) vagy B: a kedvességed a bárgyúságodból eredeztethető
esetleg C: halál unalmas vagy.
továbbá nem minden pasi szereti a kedves, természetes csajokat.
már csak azért sem mert nem 1xű köztük tényleg ÉRDEKESET találni.
az átlagos meg speciel engem borzasztóan untat.
Többségük ilyen sajnos.:/ Legalábbis én normálissal még nem találkoztam. Próbálok normálisan viselkedni,kinézni valahogy,meg minden,erre az is,aki a normális lányokra bukik elvileg,olyan lány után fut,aki csak röhög rajta. Nem egy ilyen van az osztályomban is,és ez csak egy osztály. Mondjuk azért a lányok is kicsit ilyenek,szóval nem mondom azt,hogy nekünk nincs mit a fejünkre olvasni,képesek vagyunk bunkó kurafik után futkosni,csak mert jól nézbek ki.:D De nagyon ritka,hogy pont olyanba szeressen valaki,aki akarja őt is. Meg amúgy is,ilyenkor a másik minden mozdulatát szinte jelnek vesszük,és azt hisszük,van esélyünk(lányként mondom,de a fiúknál is igaz szerintem),meg a jót,a tökéletest látjuk benne.:) Aztán hiába szeretnénk normálisat,hiába mondjuk mi,lányok is,ha néha így alakul. Meg kevés az olyan,aki nem használja ki,hogy jól néz ki,elsőre pedig mindenki csak ezt látja,utólag ismeri meg a másikat közelebbről,és akkor jön csak rá,hogy mi a helyzet.:)
16/L
„...utólag
ismeri meg a másikat közelebbről,és akkor
jön csak rá,hogy mi a helyzet.:)"
És annak ellenére, hogy tudja,hogy tuti meg fogja csalni és lekezelő lesz vele, mégis őt választja, mert jól néz ki...
A tiniket se lehet mindet leáltalánosítani.
Vannak ilyenek is.
kedves nem csak azt jelenti, hogy megírod a leckéjét/ adsz a kajádból, hanem azt is, hogy tudsz vele hülyülni, ha másokkal van, nem félsz odamenni, és hozzászólni a témához, mersz neki beszólni (de nem bunkón, csak viccesen), és akkor oda fog rád figyelni
nem kell kihívóan öltözködni, , és sminkelni se kell, nem mindenki csak ezt látja :)
(és ezt lányként mondom... én is csak a szempillám festem, és farmerban, meg pólóban járok suliba, mégis tudom, hogy kiknek jövök be, nincs okom panaszkodni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!