Melyik termék is az, ami Avonon és Oriflame-n kívül van és állítólag természetes anyagokból van? Vagy ez pont az oriflame?
Én az Oriflame-nél vagyok tanácsadó, szóval egyértelműen az Oriflame mellett szavazok. AVON-nal is van tapasztalatom, azok a termékek nekem nem jöttek be, szerintem sokkal drágábbak, ráadásul az én testem nem reagált egyik termékére sem! Az Oriflame termékeket viszont annál inkább befogadja, ráadásul tök olcsón kijövök a jó termékekből, mint szépségtanácsadó. Ha belevágsz, akkor tudnod kell, hogy nem hoz rögtön eredményt anyagilag. 30% a jutalmad minden eladott termék után, így sokat kell eladnod, hogy elég rendes összeghez juss. A mai világban pedig az embernek nincs pénze, vagy nem érdekli, én ezt vettem észre. Én már csak anyukámnak és magamnak rendelek, és esetleg egy-egy barátnőmnek, ha akarnak. De még így is megérte, hogy belevágtam, MAGAMNAK csak haszon, még ha nem is adok el termékeket!
Szerintem mindenféleképpen érdemes kipróbálnod. :) Ha bármi kérdésed van, írj nekem privátba, szívesen válaszolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!