Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik termék is az, ami...

Melyik termék is az, ami Avonon és Oriflame-n kívül van és állítólag természetes anyagokból van? Vagy ez pont az oriflame?

Figyelt kérdés
Érdemes ilyenbe belevágni, kérni katalógust és forgalmazni? Pénz jár érte vagy kedvezmény? Tapasztalat valakinek? Látok benne kis szikrát hogy természetes anyagok az jobban bejön mindenkinek...avonrol nem hallok v.mi jókat
2010. szept. 26. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
kizártnak tartom, hogy a két említett cég tiszta, méreganyagmentes termékeket árul, bármit is állítanak. www.antalvali.com
2010. szept. 26. 20:09
 2/2 anonim válasza:

Én az Oriflame-nél vagyok tanácsadó, szóval egyértelműen az Oriflame mellett szavazok. AVON-nal is van tapasztalatom, azok a termékek nekem nem jöttek be, szerintem sokkal drágábbak, ráadásul az én testem nem reagált egyik termékére sem! Az Oriflame termékeket viszont annál inkább befogadja, ráadásul tök olcsón kijövök a jó termékekből, mint szépségtanácsadó. Ha belevágsz, akkor tudnod kell, hogy nem hoz rögtön eredményt anyagilag. 30% a jutalmad minden eladott termék után, így sokat kell eladnod, hogy elég rendes összeghez juss. A mai világban pedig az embernek nincs pénze, vagy nem érdekli, én ezt vettem észre. Én már csak anyukámnak és magamnak rendelek, és esetleg egy-egy barátnőmnek, ha akarnak. De még így is megérte, hogy belevágtam, MAGAMNAK csak haszon, még ha nem is adok el termékeket!

Szerintem mindenféleképpen érdemes kipróbálnod. :) Ha bármi kérdésed van, írj nekem privátba, szívesen válaszolok. :)

2011. szept. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!