Osszátok meg velem a tapasztalataitokat STEVIA- természetes édesitő szerrel kapcsolatban- kérlek. A jelenleg használt szaharin jellegü édesitőm állitólag savat csinál, és mű. Igaz-ez?
Steviát éppen most rendeltem,még csak most fogom kipróbálni,de én is olvastam róla mindenféléket,főleg azt,hogy undorító íze van.Szerintem meg kell próbálni.Amúgy meg csak jó dolgokat olvastam róla,én a friss növény leveleket fogom használni,mert az biztos az,ami.
A cikória nem édesítőszer.A katáng nevű teljesen hétköznapi (gyom)növény gyökerét szárítják,pörkölik és porrá őrlik.Nem édes,én vízben szoktam megfőzni,cukor,minden nélkül issza a párom,úgy,mint én a feketét.Úgy is néz ki,és nagyon egészséges.(állítólag finom is,de én inkább maradok a feketekávénál)Ide írom,mire jó:Magas inulintartalma csökkenti a belek PH értékét,javul a vitaminok és ásványi anyagok felszívódása,segít a candidiasis és a gyermekkori élelmiszerallergiák leküzdésében.Szabályozza a koleszterinszintet,csökkenti az inzulinfüggőséget,segít beállítani a vércukorszintet.Diabéteszben és fogyókúrában első osztályú segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!