Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok => tapasztalataitokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok => tapasztalataitokat szeretném hallani fiúkkal kapcsolatban. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elsőkén két fontos infó: szlovákiai vagyok és 14/L

Mostanság elég sok embert ismerek meg országhatáron kívül is. A legutóbb Magyarországon jártam egy fesztiválon, ahol két fiúnak is megtetszettem (unokatesók). Az egyik 16, a másik 17 éves. Na most a 16 éves eléggé nyomul, és ráadásul mint kiderült, mind a ketten szlovákiaiak, nagyjából 50 km-re laknak tőlem. Barátnőimmel együtt voltunk a fesztiválon, ott ismertük meg őket. A 16 éves nem tetszik, a 17 elég helyes, csak idősnek tartom magamhoz, na meg elég messze lakik az ilyesmihez. A 16-os nagyon nyomul fb-n, de sajnos még mostanra sem sikerult megszoknom azt, hogy vissza kell utasítanom egy fiút, és nem is megy! Mégis mit írhatnék azok után, hogy mielőtt ez kiderült, megadtam a 16-nak a számom, és megbeszéltük, hogy szombaton idejön, és kimegyünk?! Én voltam a hülye, mert nem esett le, hogy kettesben akar menni, és nem csapatban :/ Ezt mégis hogy intézzem anélkül, hogy megbántanám??? Segítsetek!

14/L

2011. júl. 4. 16:01
1 2
 1/12 szamóca.. ***** válasza:

megpróbálhatnál őszinte lenni vele.

ki tudja? lehet bejön. =/

2011. júl. 4. 16:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bejön, viszont mindehogy megbántom :/ és nekem ez okoz szar érzést. Legutóbb is napokig ezen gondolkoztam, mikor őszinte voltam....hogy vajon hogyan oldhattam volna meg máshogy :/ nem kellene-e bocsánatot kérnem tőle...:(
2011. júl. 4. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ne bántsd meg nem fog menni... ez 100%, lehetsz akármilyen kedves, vagy nem fogja fel, hogy nem akarsz semmit, vagy besérül!!!
2011. júl. 4. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:

jó ha korán megtanulod,az öszinetéggel fájdalmat okozhatsz másoknak és magadnak is,de ha el AKAROD érni a célodat akkor ezt kell tenned.

mert hameg nem mondod meg neki akkor az meg szemétség..

jobb ha rögtön az elején mondod el ,mielőttmég esetleg belédhabarodik a srác

amúgymeg ha ennyire nyomul és udvariatlan azis bennevan a pakliban h csak arra kellesz neki

2011. júl. 4. 16:16
 5/12 DakotaDamon ***** válasza:

Hát, ahogy per pillanat érzem magam, és ahogy elbánt velem egy srác... Elkerülhető, hogy ne bántódjon meg egyik fél se, de nem biztos, hogy sikerülni fog.

Mondd el neki őszintén inkább.

2011. júl. 4. 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, volt egy lány, aki azt javasolta, hogy szakítsak meg vele minden kapcsolatot, de nincs szivem ilyet tenni. Annyira nehéz :/ Persze udvariasan nyomul, meg minden, de nem értem, miért nem lehet csak egy normális fiúbarátom sehol sem? :(
2011. júl. 4. 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként mikor beszéltem vele (kb 15 perce) akkor kedvesen próbáltam értésére hozni, hogy szingli akarok maradni (ami nem igaz), de szerintem nem jutott el az agyáig :/ Azt is megkérdezte, mi van közöttem, meg az unokatesója között! Ugye ő meg helyes fiú, csak 3 év van közöttünk, ami szerintem most sok...:/
2011. júl. 4. 16:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerd meg egy kicsit jobban, mert lehet, hogy csak a neten tűnt nyomulósnak, élőben pedig nem az.. De ha végképp úgy érzed, hogy nem lehet belőle semmi, akkor mondd meg neki őszintén az érzéseidet. Nem tehet róla sem ő, sem te, hogy nem megegyezően éreztek egymás iránt!
2011. júl. 4. 17:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Már élőben is találkoztunk, és nem jön be...:/
2011. júl. 4. 19:16
 10/12 szamóca.. ***** válasza:

és akor csodálkozok rajta ha rákenik a nőkre hogy hazug p*csák.

elmondtam. ha azt akarod, hogy tudja hogy nem kell neked, akkor mondd meg neki. igen, bántó lesz. de ez a legkevésbé bántó. A legrosszabb ha elmész vele, hitegeted, aztán mikor már totál belédzúgott mondod meg hogy na bocsi mégse.

mondd el neki, hogy ő neked nem, és kész. nem kell a cukpormáz, mert akkor reménykedni fog.

2011. júl. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!