Hallottam egy mellnövesztő krémről, ami állítólag nagyon hatásos és természetes alapanyagokból készült, megtudakolhatom a márkáját, árát?
Ha olyan hatásos lenne akkor nem mászkálnának kis mellű nők az utcán és a plasztikai sebészet mint iparág csődbe menne.
Én max azt tudom elképzelni, hogy a feszességen javít valamit, na de hogy növelje.... Ilyen csoda nincsen.
Nehogy bedőlj neki. Egyik barátnőm vett, nem tudtam róla lebeszélni :( 2 hónapig használta előírás szerűen és... nem történt semmi. Pontosan nem emlékszem mennyibe került (akciós volt 2 tubussal) majdnem 20e Ft
-ba került.
A képen Adriana Karembeu modell van.
Itt:
Ő:
Valószínűleg életében nem hallott erről a cuccról.
Egy másik ilyen mellnövesztő csodaszert egy magyar playmate, Lévai Adrienn mellével reklámozták, akinek ráadásul jó nagy szilikonmelle van. (ennek a csajnak nem tudom, eredeti-e)
Na az elég vicces volt, amikor Adrienn szembesült a saját mellével egy ilyen trutyi reklámoldalán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!