Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan oldalak, ahol kifejezetten természetes külsejű, rendes és visszafogottabb, lányokkal lehet ismerkedni? Mondjatok ilyeneket.
Tipikusan olyanokkal, akiket a legtöbb fiú nem tart vonzónak meg érdekesnek. Nem zavar ha különc vagy "béna", de az se, ha van testi fogyatékossága, lelki problémái, csak esze legyen, lelke, meg erkölcsi tartása.
Jó, azért nem árt, ha nem egy elhízott, drogos, fogatlan trampli.
Nagyon sok társkeresőt meg közösségi oldalt néztem, de kb mindenhol ezek a nagyszájú, festett, kihívó lányok vannak. Még a keresztény társkeresőkön is (nem vagyok keresztény de már fogalmam sincs hol keressek ilyen lányokat).
És kérlek, ne azon vitatkozzatok, hogy nem tetszik nektek az ízlésem, ismerkedjek buliban, meg én milyen vagyok, hanem a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!
Köszönöm.
Persze, regisztrációnál van egy olyan szűrő, hogy csak a rendes és visszafogott lányok regisztrálhatnak...
Nincs ilyen oldal!! Mindenhova az regisztrál, aki akar!
"Nincs ilyen oldal!! Mindenhova az regisztrál, aki akar!"
Aki járt már közösségi/társkereső oldalakon, azt tudja hogy ez hülyeség.
keresztény társkeresőkön, wtf
el tudom képzelni az ottani felhasználóneveket
papbacsi19cm
Használható válasz? Már mondtam, nincs ilyen oldal. Sokat kell nézegetni, ki kell szúrni az ilyen lányokat. Egyszer majd csak találsz hozzád illő lányt!
Amúgy elég sok lányra illik ez a leírás, például én sem vagyok nagyszájú, festett (annyira :P), kihívó.
De lehet, hogy jobban járnál ha élőben ismerkednél! És nem bulira gondolok. Kávézók, teázók, suli, munkahely, ahol megfordulsz. Járj nyitott szemmel és legyél bátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!