Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol "bujkálnak" a természetes, szép lányok, akik nem csak bulikkal élnek? (17/F)
Nem mondanám,hogy görcsösen keresem, de még is hiányzik egy kapcsolat. Ismerkedek persze, és semmi különleges elvárásaim sincsenek. Ne legyen plázacica, legyen természetes, ne legyen rajta 2kg smink, legyen viszonylag érett. Vagy ez már tényleg sok egyszerre? Mostanában nem sok szerencse társul.
A másik szitu pedig az,hogy a legtöbbször egy ismerkedésből barátság szövődik csak az én esetembe, nem igazából szeretnének többet, ami egy idő után már kezdi fásulttá tenni az embert. :)
A szerencse is beleszól persze, de lehet csak nem olyan körökben mozogsz. Próbálj meg beülős helyekre elmenni 1-1 ismerősöddel, és szólítsátok le azokat, akik bejönnek. Jelenleg talán ez a legjobb ismerkedési módszer. Nyáron amúgy rengeteg alkalom és lehetőséged lehet majd erre, fesztiválok, csak mászkálás a városban, stb. Tehát nagy a tárház.
Szerintem azzal sincs gond, hogy barátságok szövődnek az ismerkedésekből. Persze mivel nem ezt szeretnéd, annak látod, de legalább vannak ilyesfajta kapcsolataid is. Viszont hogy segítsek is valamit, lehet rosszul közeledsz, túl lassan, túl gyorsan, túl barátságosan, nem tudsz eléggé kinyílni, vagy valami más, de elképzelhető, hogy ilyenkor te "rontasz" el valamit. Nem mondom, hogy mindig ez a helyzet, mert nem lenne igaz, de ha valóban annyi ismertségből barátság lesz, akkor többnyire valami gond lehet az ismerkedéssel vagy a "megközelítéssel".
Ne a bulikban próbálj természetes szép lányokat találni. Ott keveset fogsz. Ha például te sokat olvasol,és hozzád hasonlót keresel, akkor érdemes könyvtárba is elnézni.
Esetleg verses estek, vagy mint az előttem kommentelő is írta a kávézók, beülős helyek alkalmasak leginkább télen ismerkedésre.
én is ezek gondolkozom. csak fordítva (mivel lány vagyok:D)
ez a kávézó dolog a legszimpatikusabb, és én is gondoltam már rá, de ha egyedül mennék, az lehet kellemetlen lenne (még nem próbáltam:)). de ha meg megyünk ketten-hárman, akkor meg nem hinném, hogy bárki odajönne, nem? vagy rosszul gondolkozom?
a nyár még olyan messze van :( és ha bemegyek a városba, nem látni csak úgy sétafikáló embereket. mindenki rohan.. :/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!