Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik megbecsülik ha egy csajnak szép a TERMÉSZETES melle? Vagy nekik mindegy hogy természetes vagy szilikon, csak legyen szép?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:31
1/28 danman 

válasza:

A műmell nem lehet szép, ebből következik, hogy megbecsüljük a természetes mellet. Én legalábbis.
2/28 anonim 

válasza:

Nekem a natural jön be. Nem szeretem a tuningoltat, Oké, szép meg minden, de nekem nem az igazi...
3/28 anonim 

válasza:

A nőt becsülöm és nem a mellét.... A nő miatt szeretem a mellét és nem fordítva...
4/28 A kérdező kommentje:
nahh , már vártam a bölcs, megmondó embert :D
2011. dec. 9. 20:36
5/28 anonim 

válasza:

A mű nem lehet szép?:DHát én láttam már nem is egy nagyon szép műmellet.Őszintén szólva a férfiak többségének tök mindegy,csak ne legyen picurka.
6/28 A kérdező kommentje:
2011. dec. 9. 20:40
7/28 anonim 

válasza:

Szerintem a kérdés nem a párkapcsolat témáról szól. A kérdésben a mú és az eredeti cicit kell összehasonlítani. Megértem, amit a 3. írt, én is így érzek barátnőm iránt (nem a melle miatt szeretem). De előtte, mikor volt egy pár egyéjszakásom, akkor nem a nő miatt, hanem a teste miatt voltam vele.
8/28 anonim 

válasza:

Na, a kérdező meg is előzött az értelmezéssel kapcsolatban...
10/28 anonim 

válasza:

én a természetes szépség híve vagyok, ha kics, ha közepes ha nagy a melled, úgy jó, ahogy vagy én így szeretlek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!