Akinek most kb 21 évesen szilikon van a mellében és szép kerek, jól áll, nem lóg annak szerinted 70 éves korában is olyan lesz?
Figyelt kérdés
nem szeretnék csináltatni csak kiváncsiság..2010. márc. 11. 22:17
1/12 anonim válasza:
nem,egy idő után az is lógni fog
2/12 anonim válasza:
Ahogy az első is leírta, az is lógni fog, ugyanúgy "elfonnyad". Az implantátumok sem örök-életűek. Azt olvastam, hogy bizonyos időnként cserélni is kell őket (ha nem így van, sorry, én is csak olvastam ezt valahol).
3/12 anonim válasza:
Én pont 21éves vagyok és szilikon van a mellemben.Igen cseréltetni kell 15-20évente.
4/12 anonim válasza:
15 évente cserélni kell.
Tehát 70 éves korodig 3 műtéted lehet.
5/12 anonim válasza:
nyilván meglátszik a műtött cicin is az idő.A kötőszövet a bőr pont úgy változik mintha nem lenne benne szilikon
6/12 anonim válasza:
Persze, hogy lógni fog, képzelj el egy 70éves szottyadt öregasszonyt hatalmas kerek feszes mellekkel, és csoffadt arccal meg hassal gyönyörű...
8/12 anonim válasza:
Lehet,hogy te 70ĂŠvesen csofadt arcĂş leszel,de ĂŠn megprĂłbĂĄlok mindent megtenni,hogy ne legyek az.
9/12 anonim válasza:
jó akkor műttesd szét magad! Igy is úgyis megfogsz halni. az idővel nem tudsz szembe szállni.
10/12 anonim válasza:
ha még 70évesen is a fiatalságot fogod hajszolni, meg a szépség és a külső lesz a legfontosabb akkor nem tanultál semmit az életből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!