Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik megbecsülik ha egy csajnak szép a TERMÉSZETES melle? Vagy nekik mindegy hogy természetes vagy szilikon, csak legyen szép?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:31
12/28 A kérdező kommentje:
miről akarsz képet drága?:D
2011. dec. 9. 20:54
13/28 anonim válasza:
Jaj, ne legyél butus drága :D.
Szerinted miről akar képet?.... :D:D
14/28 anonim válasza:
az enyémek nem szépek de azt mondták h "szép természetesek" szal a természetest szeretik 20L
15/28 93Mumus válasza:
Én úgy vagyok vele, h ha komoly kapcsolatról van szó, akk mind1 milyen a melle, és kalandnál is az összképet nézem. Ha jó a melle az + pont (tök mindegy h szilikon vagy natur), de ha annyira nem jó, viszont pl szép az arca, vagy formás a feneke, akk egyszerűen azt nézem és nem a mellét. :) Messze nem befolyásolja annyira a nő szépséget a melle, mint ahogy azt a nők gondolják.
16/28 anonim válasza:
hallod kedves;D legyél tök buta, meg bunkó mert nemgáz ha jó a melled :D tudod, az a lényeg ;)
17/28 A kérdező kommentje:
senki nem mondta h az a lényeg
2011. dec. 10. 02:23
18/28 anonim válasza:
Igen, a természetes sokkal jobb! Kivéve az extrém, szélsőséges helyzeteknél, mikor vagy iszonyat pici a melle, és ezért kisebbségi komplexusai vannak, vagy nagyon nagy, és ez egészség-károsodáshoz vezethet! Amúgy akit linkeltél Nikit, ismerem!:)
19/28 anonim válasza:
Én inkább a természetes cicik híve vagyok :)
Nem kifejezetten egészséges a szilikon implantátum, úgyanis igen káros, és súlyosabb esetben a mell eltávolíţásához is vezethet, ha a nõ ezt a szilikonos dolgot túlzásba viszi.
De szerintem vannak férfiak, kik akár szilikon, akár természetes a párja cicije, így is együtt vannak, ha jól megértik egymást és tökéletes köztük a kapcsolat :)
27/F
20/28 anonim válasza:
nah én lány vagyok és nem kifejlett példány..xD engem is zavar a mell méretem. anyukámat kérdeztem róla ,h aput nem zavarta-e a kis cici. Ő azt mondta ,h nem mert NEM A MÉRET SZÁMÍT HANEM A MINŐSÉG.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!