Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol "bujkálnak" a természetes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol "bujkálnak" a természetes, szép lányok, akik nem csak bulikkal élnek? (17/F)

Figyelt kérdés

Nem mondanám,hogy görcsösen keresem, de még is hiányzik egy kapcsolat. Ismerkedek persze, és semmi különleges elvárásaim sincsenek. Ne legyen plázacica, legyen természetes, ne legyen rajta 2kg smink, legyen viszonylag érett. Vagy ez már tényleg sok egyszerre? Mostanában nem sok szerencse társul.

A másik szitu pedig az,hogy a legtöbbször egy ismerkedésből barátság szövődik csak az én esetembe, nem igazából szeretnének többet, ami egy idő után már kezdi fásulttá tenni az embert. :)

2013. jan. 25. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdezö korosztálya nem kávézókban tölti ideje nagy részét, akkor se, ha normális

hozzáteszem, normális lányok is elmehetnek néha bulizni, csak nem minden hétvégén, hanem mondjuk évente 7-8szor, és akkor se pasizás céljából, hanem csak hogy néha jól érezzék magukat

persze a kockák meg otthon ülve várják, hogy valaki epekedjen utánuk

szerintem nem gáz utcán leszólítani, ha nem bunkón mész oda, én pl szóba állok szinte bárkivel :) viszont mehettek haverokkal korizni, bowlingozni, stb... ott is összefuthattok olyan csajjal, aki barátnökkel van, és még válogathatsz is :)

2013. jan. 26. 11:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Sajnos télen sok sansz nincs,csak ilyen beltéri programokon (vagy korizás talán) de majd tavasszal és nyáron több lesz a lehetőség :)
2013. jan. 26. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:

soha nem szoktam menni bulizni... nem vagyok plázacica, és nem is sminkelem túl magam. :) soha nem volt még barátom sem, mert nekik mindig csak a ri*ancok kellenek. :(

15/L

2013. jan. 26. 17:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Hmm na látod én pont nem ilyen vagyok...
2013. jan. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!