Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nőkre is miért jellemző ez a beszélünk, beszélünk órákon keresztül társkeresőn és hirtelen már nem válaszol, soha többé semmit sem?
Ez nem csak a diplomáskora igaz, mindenki ilyen társkeresőn.
Lehet sírni ríni, nekem is van pasiként hogy megunom a csajt, elkezdek csinálni mást, és utólag nézem hogy ja basszus ezt itt hagytam. Érzem hogy nincs meg az a plusz érzelmi töltet, vagy van másik akivel elmerülünk a csevegésben.
Sőt, néha elcsevegek csajokkal, innen is vettem már fel, aztán úgy éreztem hogy nincs különösebb értelme beszélnünk, így inkább töröltem is.
Ilyen szempontból megértem a csajokat, nekik napi 100 ember ír, találhat jobbat, meg gondolom nincs meg az a plusz ami kellene. Igazából, pl van akivel x napig "ismerkedünk" sablon szövegekkel, tök átlagosan, míg másik csajjal meg semmiről is eldumálunk, értelmes dolgokról is, és egyszerűen jönnek a dolgok maguktól.
Meg ugye nem egyszerű ismerkedni, és kérdés hogy benned megvan e az a plusz ami miatt TE kellenél egy másik embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!