Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diplomás nőkre is miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nőkre is miért jellemző ez a beszélünk, beszélünk órákon keresztül társkeresőn és hirtelen már nem válaszol, soha többé semmit sem?

Figyelt kérdés
Pedig intelligens beszéd folyik, sehol egy ronda szó nincs. Aztán a lány, aki elvileg diplomás (már vagy 6 ilyennel találkoztam) vagy pár óra vagy pár nap után lelép és arra nem képes, hogy egy okot mondjon, hogy miért nem jön már válasz. De semmire sem jön, akármit is írok, soha többé. Hihetetlen, kezdem azt érezni, hogy nagy baj van a diplomás nők fejében is, hatalmas baj.
2013. dec. 25. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nem csak a diplomáskora igaz, mindenki ilyen társkeresőn.

Lehet sírni ríni, nekem is van pasiként hogy megunom a csajt, elkezdek csinálni mást, és utólag nézem hogy ja basszus ezt itt hagytam. Érzem hogy nincs meg az a plusz érzelmi töltet, vagy van másik akivel elmerülünk a csevegésben.

Sőt, néha elcsevegek csajokkal, innen is vettem már fel, aztán úgy éreztem hogy nincs különösebb értelme beszélnünk, így inkább töröltem is.

Ilyen szempontból megértem a csajokat, nekik napi 100 ember ír, találhat jobbat, meg gondolom nincs meg az a plusz ami kellene. Igazából, pl van akivel x napig "ismerkedünk" sablon szövegekkel, tök átlagosan, míg másik csajjal meg semmiről is eldumálunk, értelmes dolgokról is, és egyszerűen jönnek a dolgok maguktól.

Meg ugye nem egyszerű ismerkedni, és kérdés hogy benned megvan e az a plusz ami miatt TE kellenél egy másik embernek.

2013. dec. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!