Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F
Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.
Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.
Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.
Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.
Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem
#51 Üdv a gykn !😁
Nemtől függetlenül szoktak itt nagyon "érdekes" kijelentèsek lenni.
Kérdésre érkezett válaszok is reprezentálják ezt a helyzetet.
Én is adom, hogy biztos van olyan lány , aki értékeli a bátorságot, annyi ha nem jön össze akkor le kell tudni állni.
51 vagyok. Ki nem állhatom az ilyen kényeskedő "nőket", akiket ismerkedés előtt 5x körbe kell sétálni, fél évig szemezni, aztán megtudakolni a keresztszüleitől, hogy ugyan már, ildomos volna-e ismerkedni a leány-gyermekükkel? Mert ha nem ez a szitu, akkor az "creepy", meg "idegen", stb.. Na ez a szánalmas szint netovábbja. Mint valami elcseszett angol-kisasszony. Az ilyen gyáva lányokat mindig is utáltam. Meg ebben van egy nagy adag őszintétlenség is. Kispolgári ál-szemérmesség.
De szerencsére nem minden nő ilyen, sőt, rengetegen nem ilyenek. Egy normális nő csak simán elfogadja az őszinte, normális közeledést, mivel ő maga is ilyen. Nem csinál ebből problémát. Sok ilyet ismertem, hála az Égnek. Akinek meg ez gáz, az annyit is ér. Megspóroltál az életedből egy kényeskedő, őszintétlen "nőt".
Én pont azért gondolkodtam távolságot tartó a4 lapos módszerek, de az meg ,,kínos"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!