Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor te sehol! Ezt nem bántásból írom.
2/24 anonim válasza:
Gazdag vagyok de nekem is gazdag nő kell nem fog eltartani életképtelen senkit!
4/24 A kérdező kommentje:
Az nem eltartás hogy elviszed nyaralni, vagy programokra.
Az eltartás egészen más. Azt jelenti hogy nincs jövedelme és te eteted.
Én nem tartást akarok hanem színvonalas programokat.
jan. 26. 22:57
5/24 anonim válasza:
Bárhol az égvilágon, ismerkedni kell.
6/24 anonim válasza:
Kamu ferfi aki le akar huzni valakit kamu keppel vagy kep nelkuli chaten..
7/24 anonim válasza:
Színvonalas programokat akarsz? Fizesd ki! Vagy te nem vagy egyenjogú? Egy pasitól várod el, hogy pénzeljen? Na, amíg elég sok magadfajta van, addig a nők ne csodálkozzanak, hogy nem kezelik őket egyenlő félként.
8/24 anonim válasza:
12-es, segítek, azért akar gazdag pasit mert pl ha elmenne nyaralni és ki kell fizetnie a csóró pasija részét is, az hosszú távon fura, és sok pasi nem is hagyná. Megjegyzem ugyanezért keresnek ugyanilyen pasik is "színvonalas" nőt, mert nem fognak neki százezreket fizetni, a programjaikból meg nem adnak alább.
9/24 anonim válasza:
13. A csoro pasit sose fizeti ki egy ilyen mihaszna no ne viccelj! Amugy is fake a kerdezo mert valojaban ferfi. Egy internetes csalo is lehet akar..
10/24 anonim válasza:
Én gazdag vagyok. Ha akarod megbaszlk. De fizetni nem fizetek. Pusztán azt kapod, hogy egy gazdag farok van benned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!