Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 centis férfi is lehet sikeres a nőknél? Ha amúgy van önbizalma?
A mai világban már esküszöm nem tudom. Ezért kérdezem. Annyi mindent olvasok már, hogy azok alapján azt lehetne mondani, hogyha csak internetes infók alapján tájékozódnék és mondjuk egy mesterséges intelligencia lennék, azt hinném egy 170 centis férfi az áshatja a sírját és temetheti magát. Sose lesz nője.
Viszont én anno egy 41 fős gimnáziumi osztályba jártam ahol 32-en voltunk férfiak, és a 32-ből pont egy 172 centi körüli (nem mértem le pontosan) férfi volt az egyik legkelendőbb, ha nem pont a legkelendőbb a nőknél. Durván minden nőnek bejött. Persze, jóképű volt és az akkori divat szerint nagyon menő. És az arca is nagy volt. De nem volt magas..
Azóta már családja van és gyereke is.
Ezek szerint mégsem áshatja magát egy 170 centis férfi sem, ha 30 pali közül is lehet a legjobb?
Önbizalom, humor, jó kommunikációs és szociális készség és nem lesz nehéz dolga.
Ellenben, ha komplexusos, alul szocializált, bizonytalan akkor áshatja azt a gödröt nyugodtan.
Abszolút nem igaz, hogy a nőknél való siker kizárólag az önbizalom függvénye lenne.
Egyébként igen, lehet valaki jó pali 170 centisen is ha sportos és jóképű.
158 centis férfi gyakorlatilag egy törpe, ilyen magassággal már tényleg nem vesznek komolyan.
Én 163 cm lány vagyok, a férjem majdnem kereken 170 cm :)
Huszonévesek vagyunk mindketten, úgyhogy még van remény mindnekinek
171 centi magas vagyok, és volt több kapcsolatom, 10 évvel idősebb és 20 évvel fiatalabb is, sőt tegnap egy 170 centis nővel találkoztam, és úgy tűnik lesz belőle több is, mert haza érve még 3,5 órát beszéltünk telefonon.
Szóval ha van önbizalom, és ki is néz valahogy az ember, akkor lehet sikeres.
49F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!