Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 170 centis férfi is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 170 centis férfi is lehet sikeres a nőknél? Ha amúgy van önbizalma?

Figyelt kérdés

A mai világban már esküszöm nem tudom. Ezért kérdezem. Annyi mindent olvasok már, hogy azok alapján azt lehetne mondani, hogyha csak internetes infók alapján tájékozódnék és mondjuk egy mesterséges intelligencia lennék, azt hinném egy 170 centis férfi az áshatja a sírját és temetheti magát. Sose lesz nője.

Viszont én anno egy 41 fős gimnáziumi osztályba jártam ahol 32-en voltunk férfiak, és a 32-ből pont egy 172 centi körüli (nem mértem le pontosan) férfi volt az egyik legkelendőbb, ha nem pont a legkelendőbb a nőknél. Durván minden nőnek bejött. Persze, jóképű volt és az akkori divat szerint nagyon menő. És az arca is nagy volt. De nem volt magas..

Azóta már családja van és gyereke is.

Ezek szerint mégsem áshatja magát egy 170 centis férfi sem, ha 30 pali közül is lehet a legjobb?

jan. 26. 22:45
1 2 3
 11/21 Noren1989 ***** válasza:
Maradjunk annyiban, h 173centis paliként volt màr pàr nőm.
tegnapelőtt 07:31
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem. 175 alatt egy nő sem tekint férfinak.
tegnapelőtt 07:58
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
160 cm vagyok, no. Az egyik parom 156 cm volt es jeeee, egyutt voltunk…
tegnapelőtt 08:03
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

170 és hogyne találhatna ?

Azt vesszük a most 30-50 közötti férfiak közül a 180 cm már magasnak számít. A 90- 2000 években a legtöbb srác 170 körül volt a suliban. Szóval ha nem mai tini lányt akarsz hanem pl egy 30-40 es nőt? Úgy semmi akadálya. A mai kölykök igen magasabbak arányában. Szóval ha megkérdeznek az utcán egy 26 éves 175 cmes mai nőt akkor azt fogja mondani hogy 180-190 cm férfi kell neki. Azért mert az ő korosztályában már sok volt a magas.

tegnapelőtt 08:12
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
14 hát igen elég nagy debellák a tízen-huszon éves nők, szerintem nagyon gáz.
tegnapelőtt 09:34
 16/21 anonim ***** válasza:
igen, lehet
tegnapelőtt 09:58
 17/21 anonim ***** válasza:

6: te elolvastad, amit írtam? Akk próbáld meg újra :) am senki nem mondta, hogy nem alacsony.

5 voltam

tegnapelőtt 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Exem 170-et se éri el, mégis több, mint 100 szexuális partnere volt. Abból 10-20 a 4 éves kapcsolatunk alatt. Úgyhogy, nekem ne használja senki kifogásnak.
tegnapelőtt 11:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy mindenki máshogy értelmezi azt, hogy vki sikeres a nőknél. Van, akinek már az is a definíciója, hogy könnyen ismerkedik, voltak már női stb, van, akinek meg csak az a sikeres, aki a Miss Hungary verseny döntőseihez meg a legtutibb instamodellekhez hasonló csajokat varr le nap mint nap. Egy alacsony férfi nyilván hátránnyal indul, mert sok nőnek fontos a magasság. De ez nem azt jelenti, hogy sosem lesz nője, ha közben tudja, kiknél van esélye, kellemes társaság, könnyen ismerkedik... és ehhez még csak nem is kell jóképűnek lenni - egyik volt osztálytársam a 170 cm-t nem éri el, nem kifejezetten jóképű. de olyan kiállása, dumája és kisugárzása van, hogy mindig volt nője, akik sztem még egész szépek is voltak (jó, nem a Cindy Crawford fiatalon meg Gigi Hadid szint).
tegnapelőtt 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Vesd össze.

Hány alacsony férfiről tudsz, aki sikeres a nőknél, hány olyanról, akinek van-volt kapcsolata, de kevés és hány olyan van, akinek szinte semmi.

Csak mert egyvalakit ismersz, aki a helyi Tom Cruise volt az átlag még nem ez.

tegnapelőtt 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!