Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 centis férfi is lehet sikeres a nőknél? Ha amúgy van önbizalma?
A mai világban már esküszöm nem tudom. Ezért kérdezem. Annyi mindent olvasok már, hogy azok alapján azt lehetne mondani, hogyha csak internetes infók alapján tájékozódnék és mondjuk egy mesterséges intelligencia lennék, azt hinném egy 170 centis férfi az áshatja a sírját és temetheti magát. Sose lesz nője.
Viszont én anno egy 41 fős gimnáziumi osztályba jártam ahol 32-en voltunk férfiak, és a 32-ből pont egy 172 centi körüli (nem mértem le pontosan) férfi volt az egyik legkelendőbb, ha nem pont a legkelendőbb a nőknél. Durván minden nőnek bejött. Persze, jóképű volt és az akkori divat szerint nagyon menő. És az arca is nagy volt. De nem volt magas..
Azóta már családja van és gyereke is.
Ezek szerint mégsem áshatja magát egy 170 centis férfi sem, ha 30 pali közül is lehet a legjobb?
170 és hogyne találhatna ?
Azt vesszük a most 30-50 közötti férfiak közül a 180 cm már magasnak számít. A 90- 2000 években a legtöbb srác 170 körül volt a suliban. Szóval ha nem mai tini lányt akarsz hanem pl egy 30-40 es nőt? Úgy semmi akadálya. A mai kölykök igen magasabbak arányában. Szóval ha megkérdeznek az utcán egy 26 éves 175 cmes mai nőt akkor azt fogja mondani hogy 180-190 cm férfi kell neki. Azért mert az ő korosztályában már sok volt a magas.
6: te elolvastad, amit írtam? Akk próbáld meg újra :) am senki nem mondta, hogy nem alacsony.
5 voltam
Vesd össze.
Hány alacsony férfiről tudsz, aki sikeres a nőknél, hány olyanról, akinek van-volt kapcsolata, de kevés és hány olyan van, akinek szinte semmi.
Csak mert egyvalakit ismersz, aki a helyi Tom Cruise volt az átlag még nem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!