Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van aki úgy érzi kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van aki úgy érzi kb május-szeptember között túl sokat izzad és ilyenkor ezért nem sikeres vagy ez csökkenti az önbizalmát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér sem, 190 cm és 84 kg vagyok, de elég izzadós, az átlagnál is jobban. Tudom hogy mindenki izzad nyáron, de emiatt magam részére azért elég nagy önbizalomhiány van.

Nagy, hosszúkás hajam is van. Nem tartom magam lúzernek, de a meleg időjárás mindig elveszi ez miatt az önbizalmam valahogy. Ha nem muszáj ki sem mozdulok reggel 10-este 6 közt otthonról.

A te fejedben fordult már meg ezzel kapcsolatban bármi?

2017. jún. 1. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Pszichológuson gondolkodtál már? Esetleg fodrászon? Évi 3-4 honapot otthon ülsz? Mert meleg van????
2017. jún. 1. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ülök otthon végig, de ezt érthetően leírtam a kérdésben is.
2017. jún. 1. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel.

Ajánlom a Solutio Antisudorica-t, bármelyik patikában elkészítik, de több helyen van készleten is, kb. 400.- Ft.

Nem érdemes megvenni a márkás cuccokat, mert ugyan az.

Nekem nagyon jó mindenhová, kivéve a hónaljamat, oda hónalj tapaszt használok.

Egyik sem tökéletes megoldás, de legalább az átlagból nem lógok ki.

2017. jún. 1. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell erre fogni az önbizalomhiányt. Szerintem az alapból megvan nálad...ez meg kifogás, hogy "nyáron azért nem tudok csajozni/párt találni mert izzadok" télen meg azért nem, mert hideg van és nagyon fel kell öltözni és kövérnek néznek a csajok. Tavasz és ősz kilőve...mert utóbbi pár évben egyik sem volt.

Drága gyermek. Alkalmazkodni kell. Megoldást keresni...különben szingli maradsz mert a nagydumás kis faxok lenyúlnak gyorsan minden nőt.

2017. jún. 1. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én barátom is nagyon izzadós, főleg az arcán durva, nyáron patakokban folyik róla. Ősszel jöttünk össze és azt mondta, hogy nyáron úgyis kiábrándulok belőle emiatt. Nos nem így történt lassan 2 éve vagyunk együtt, már az első randin észre vettem amúgy,hogy nagyon izzad, de nem zavart akkor se és most se, senki nem tökéletes, nem hiszem, hogy emiatt kevesebbnek kellene érezned magad.
2017. jún. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!