Mennyi az esélyünk, hogy sikeres legyen az első inszeminációnk? 25/29 pár vagyunk,2 és fél éve próbálkozunk. A BMC-ba járunk szeptember óta. Már meg van az összes vizsgálat, voltunk konzultáción, ahol inszeminációt ajánlottak fel.
szia!
nem, ez hüvelyi lesz mielőtt bemész vedd ki a tampont, nekik nem ciki nyugi, hozzá vannak szokva.kihez jártok?
Utolsó szívből kívánom, hogy sikerüljön a lombikod!!!
Nekem már 7 inszeminációm volt, nem sikerült.
Nálam is minden a legnagyobb rendben van, a páromnak nagyon-nagyon lassan mocorognak a spermái, ezért most lombikot ajánlottak fel.
Kedves utolsó, kérlek írd meg, mekkora a túlstimulálás veszélye? Milyen a leszívás? Nagyon fáj???? Vérzel utána???
Ne félj tőle,nekem 2xvolt altatás nélküli leszívásom, 10esből kettesre értékeltem a fájdalmat és egyáltalán nem véreztem utána!Azért gondolom nem mindenkinek fáj egyformán , még soha nem voltam túlstimulálva arra kell figyelni, hogy rengeteg folyadékot fogyassz, olyan 4-5 litert és sok fehérjét minden nap, így elkerülhető a túlstimu.
Szóval hajrá , drukkolok Mindkettőtöknek!
szia Kérdező!
no megvolt a vizsgálat? mizu?
igen, akkor újra meguhuz, akkor már körvonalazódik mikor lesz ay inszem de még lehet hogy nem tuti, a párodnak inszem előtt 2-3 nappal önmegtartóztatás kell.Aznap majd reggel kell mennie, leadja a cuccost, Neked olyan 10-11 felé elég menni, onnantól olyan mint egy rákszűrés, kb 2 perc az egész, nem fájdalmas.
Sok sikert, majd írj mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!