Mennyi az esélyünk, hogy sikeres legyen az első inszeminációnk? 25/29 pár vagyunk,2 és fél éve próbálkozunk. A BMC-ba járunk szeptember óta. Már meg van az összes vizsgálat, voltunk konzultáción, ahol inszeminációt ajánlottak fel.
Sziasztok!
Nekem nem sikerült az első inszeminációnk. :-(
Negatív lett ma a teszt. De még Nektek drukkolok!
És neked sem ajánlottak HCG injekciót? Lombikosoknak szoktak felírni. Én arra gondoltam, hogy lehet hogy az még segített volna.
Sajnálom hogy neked sem sikerült! :-(
SZiasztok.
Nekem sikerült az első inszem.rásegítésre clostyt kaptam,ovitrelle tüszőrepi szurit.Az inszem 17.napon történt azóta szedem a duphastont.Inszem utáni 14.napon azaz ciklusom 31.és 35.napján halvány pozi lett a teszt.A 38.napo erős pozia hcg 1223,40.csüt.voltam uh.-n 6hetesnek meg méret és idő alapján a babszikám 19mm petezsákocska embrió még nem detektálható.
Írjatok hogy vagytok hogy haladtok.Puszi
Szia!
Gratulálok nektek!
Én szüneteltetem egy kicsit a dolgot. De egyébként én több hormont kaptam. Hol csinálták neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!