Mennyi az esélyünk, hogy sikeres legyen az első inszeminációnk? 25/29 pár vagyunk,2 és fél éve próbálkozunk. A BMC-ba járunk szeptember óta. Már meg van az összes vizsgálat, voltunk konzultáción, ahol inszeminációt ajánlottak fel.
Persze, kb. fél órát feküdni kell, aztán mehetsz haza. A tüsszőrepi úgy emlékszem nem volt olyan drága. Mondjuk mi a KAáliba jártunk, de elsőre sikerült!Neked is sok sikert!
Mi most készülünk kistesóra, újra inszemmel, nagyon izgi!
Nekem az 5-7-9-11-13 napokon volt UH (hüvelyi) és amikor látta már a doki, hogy elérte a tüsző a 20-22mm-t, akkor szólt hogy másnap lesz az inszem.
Apának reggel le kellett adni (3 nap no sex) a cuccot és nekem délben rakták fel.
A felrakást abszolút nem érzed. Csak a kacsát ahogy feltolja, de a felrakás nem fáj. totál fájdalommentes!!!!!!!
ÉN nekem nem kellett fél órát feküdnöm. Ezen a helyen sajnos azonnal ki kell jönni a rendelőből, nem lehet pihizni fél órát. Pedig a sikerhez az az ideális, ha fél órát fekszel a felrakás után!!!!
Én kimentem a kocsiba és a hátsó ülésen pihiztem feltett lábakkal :)
Sziasztok!
Én most vagyok túl az első inszemen. 2013. 02. 15-én helyezték fel a kis katonákat.
A kérdezőtől kérdezném, hogy sikerült e, mert ahogy a dátumot nézem, mostanra már tudnod kell az eredményt...
Nekem clostit + gonal f injekciót írt fel. Ennek hatására a jobb oldali petefészkemben 6, a bal oldaliba 1 petesejt érett meg. Ezután az ultrahang után tüszőrepesztő, majd pénteken a beavatkozás. De előtte nem nézte meg hogy megrepedt e. Remélem minden esetben megtörténik! Most pedig reggel crinone hüvelygél a progeszteron pótlásra. Szerintetek mennyi esélyem van ezeknek a tudatában hogy vége kisbabám legyen? Illetve mire figyeljek oda a következő napokban? 1 hét táppénz szerintetek elég?
A férjem eredményeire azt mondták tökéletesek. Már csak ezt a kétségbeejtően lassú bizonytalan 2 hetet kell átvészelnem...
Kedves utolsó!
Nekem 7 inszemem volt. MIndig 10-12 db tüszőm érett meg, sajnos sosem sikerült a baba :(
Nálam minden rendben, a páromnak nagyon cammogósak a spermái :(
Mivel a párod nagyon jó, ezrét nagyon nagy esélyetek van a sikerre!!!!
Inszem után érdemes még pihenni, de másnaptól már nem kell ágyban maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!