Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyünk, hogy...

Ozsi987 kérdése:

Mennyi az esélyünk, hogy sikeres legyen az első inszeminációnk? 25/29 pár vagyunk,2 és fél éve próbálkozunk. A BMC-ba járunk szeptember óta. Már meg van az összes vizsgálat, voltunk konzultáción, ahol inszeminációt ajánlottak fel.

Figyelt kérdés
Nálam mindent rendben találta. Kívül-belül. A páromnál, a spermaszámmal voltak6vannak gondok 10mill. /40% tökéletes. Ma jött meg a menzeszem, holnap megyek ultrahangra. (ez csak "sima" hasi ultrahang lesz, ugye, nem hüvelyi? ) Remélem már ebben a ciklusban hozzálátunk a procedúrához.
2013. jan. 29. 11:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Remélem, nem jön meg!!!! Ha nem megy át vérzésbe, akkor lehet, hogy pont most ágyazódik be :)

Drukkolok ezerrel!!!!!!

Én vagyok a 7 inszemes :) Most kezdem az első lombikot!!!!!

2013. febr. 22. 09:37
 22/36 babáraváró válasza:

Szerintem kicsit korai lenne "rendes" menstruációhoz a 10. napos vérzés. Persze attól függ egyébként hány napos a ciklusod. Elképzelhető hogy ez a beágyazódás! Bár én pont ma vagyok inszem után a 10. napon. De még semmi ilyet nem tapasztaltam.

Egyébként te kapsz még mellé Crinone gélt?

Otthon maradtál pihenni?

Hol csinálták neked az inszeminációt?

2013. febr. 25. 09:06
 23/36 A kérdező kommentje:
Huhh... Nem tudom, hogy most sírjak, hagy örüljek. Február 11-én volt az inszemünk. 21-én lett egy foltom, 23-ától folyamatosan barnázok. Ma, a 14 napon vissza mentünk a BMC-ba, reggeli vizeletből csináltak 2 tesztet, mind a kettő halvány + lett.(Ez már ugye nem lehet, a tüszőrepesztőtől??!!) Vettek vért is, aztán a doki, írt fel még pár bogyót,(Utrogestan 3*2/ Duphaston 3*1/ Rutascorbin 3*1 + Elevit) hogy megerősítse a terhességet. Majd uh-ra kell mennem márc. 5-8 körül... Valaki volt már így?
2013. febr. 25. 18:03
 24/36 babáraváró válasza:

Persze hogy örülj! A pozitívnak mindenképp örülni kell!

A pozitív gondolatoknak nagy ereje van! Gratulálok!

2013. febr. 25. 20:57
 25/36 babáraváró válasza:
Ma reggel teszteltem, az inszem után a 12. napon. Negatív. Szerintetek még korai, vagy ez már megbízható eredmény?
2013. febr. 27. 08:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Ma én is teszteltem, nem a reggeliből, Lili-vel. Negatív :(
2013. febr. 27. 13:09
 27/36 babáraváró válasza:
De a vérvétel kimutatta nem? Az biztosabb. Vagy mit mondtak ott a meddőségin?
2013. febr. 27. 13:42
 28/36 A kérdező kommentje:
Halvány pozitív lett a tesztem. Gondolom, azért kaptam egy csomó bogyót, mert a vérembe is volt... Bár konkrétan az nem mondta. Márc. 5-8 körül kell uh-ra mennem, ha ott látnak vmit, akkor terhes vagyok, ha nem akkor vissza kell mennem a meddőségibe. Ma már fáj a hasam. Olyan, mint amikor megjön. Szerintem biztos megjön... :(
2013. márc. 1. 13:42
 29/36 babáraváró válasza:
Én is voltam vérvételen. Nem túl biztató. Még várnom kell 1 napot, aztán újra tesztelni. Te kaptál a beavatkozás után valamit? Mert most olvastam hogy létezik HCG injekció is. Lehet hogy ez segítene.
2013. márc. 2. 15:17
 30/36 anonim ***** válasza:

Lányok, nagyon-nagyon drukkolok, hogy babásak legyetek!

Kedves kérdező, szerintem babás vagy!!! Ha nem látták volna a vérből, akkor nem adtak volna ennyi gyógyszert :)

BÍZZÁL BENNE!!!!!

Kérlek, drukkoljatok nekem is, szerdán lesz punkcióm és pénteken ha minden jól alakul, visszakapom az embrióimat :)

2013. márc. 2. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!