Ozsi987 kérdése:
Mennyi az esélyünk, hogy sikeres legyen az első
inszeminációnk? 25/29 pár vagyunk,2 és fél éve
próbálkozunk. A BMC-ba járunk szeptember óta. Már meg
van az összes vizsgálat, voltunk konzultáción, ahol
inszeminációt ajánlottak fel.
Remélem, nem jön meg!!!! Ha nem megy át vérzésbe, akkor lehet, hogy pont most ágyazódik be :)
Drukkolok ezerrel!!!!!!
Én vagyok a 7 inszemes :) Most kezdem az első lombikot!!!!!
2013. febr. 22. 09:37
22/36 babáraváró válasza:
Szerintem kicsit korai lenne "rendes" menstruációhoz a 10. napos vérzés. Persze attól függ egyébként hány napos a ciklusod. Elképzelhető hogy ez a beágyazódás! Bár én pont ma vagyok inszem után a 10. napon. De még semmi ilyet nem tapasztaltam.
Egyébként te kapsz még mellé Crinone gélt?
Otthon maradtál pihenni?
Hol csinálták neked az inszeminációt?
2013. febr. 25. 09:06
23/36 A kérdező kommentje:
Huhh... Nem tudom, hogy most sírjak, hagy örüljek. Február 11-én volt az inszemünk. 21-én lett egy foltom, 23-ától folyamatosan barnázok. Ma, a 14 napon vissza mentünk a BMC-ba, reggeli vizeletből csináltak 2 tesztet, mind a kettő halvány + lett.(Ez már ugye nem lehet, a tüszőrepesztőtől??!!) Vettek vért is, aztán a doki, írt fel még pár bogyót,(Utrogestan 3*2/ Duphaston 3*1/ Rutascorbin 3*1 + Elevit) hogy megerősítse a terhességet. Majd uh-ra kell mennem márc. 5-8 körül... Valaki volt már így?
24/36 babáraváró válasza:
Persze hogy örülj! A pozitívnak mindenképp örülni kell!
A pozitív gondolatoknak nagy ereje van! Gratulálok!
2013. febr. 25. 20:57
25/36 babáraváró válasza:
Ma reggel teszteltem, az inszem után a 12. napon. Negatív. Szerintetek még korai, vagy ez már megbízható eredmény?
2013. febr. 27. 08:15
26/36 A kérdező kommentje:
Ma én is teszteltem, nem a reggeliből, Lili-vel. Negatív :(
27/36 babáraváró válasza:
De a vérvétel kimutatta nem? Az biztosabb. Vagy mit mondtak ott a meddőségin?
2013. febr. 27. 13:42
28/36 A kérdező kommentje:
Halvány pozitív lett a tesztem. Gondolom, azért kaptam egy csomó bogyót, mert a vérembe is volt... Bár konkrétan az nem mondta. Márc. 5-8 körül kell uh-ra mennem, ha ott látnak vmit, akkor terhes vagyok, ha nem akkor vissza kell mennem a meddőségibe. Ma már fáj a hasam. Olyan, mint amikor megjön. Szerintem biztos megjön... :(
29/36 babáraváró válasza:
Én is voltam vérvételen. Nem túl biztató. Még várnom kell 1 napot, aztán újra tesztelni. Te kaptál a beavatkozás után valamit? Mert most olvastam hogy létezik HCG injekció is. Lehet hogy ez segítene.
2013. márc. 2. 15:17
Lányok, nagyon-nagyon drukkolok, hogy babásak legyetek!
Kedves kérdező, szerintem babás vagy!!! Ha nem látták volna a vérből, akkor nem adtak volna ennyi gyógyszert :)
BÍZZÁL BENNE!!!!!
Kérlek, drukkoljatok nekem is, szerdán lesz punkcióm és pénteken ha minden jól alakul, visszakapom az embrióimat :)
2013. márc. 2. 15:31
Kapcsolódó kérdések: